Tesla vine cu staţiile de încărcare pentru maşini electrice în România. Superchargere în Bucureşti, Craiova şi Brăila

București, Craiova și Brăila sunt primele trei orașe din România unde Tesla va instala câte un Supercharger – sistemul de încărcare rapidă a automobilelor electrice, inventat de producătorul american, scrie DIGI24 . Informația apare pe site-ul oficial al companiei și a fost confirmată pe Twitter, chiar de CEO-ul Elon Musk, într-o discuție cu un român.

Vestea vine, după ce, în octombrie, s-au purtat negoicieri între reprezentanți Tesla și George Maior, ambasadorul României în SUA, care a prezentat, într-o întâlnire de lucru, măsurile implementate de țara noastră în domeniul energiei regenerabile.

Pe site-ul companiei, informația despre cele trei orașe a fost postată de ceva timp, fără a fi precizată însă data exactă la care au de gând americanii să-și extindă rețeaua de super-încărcătoare și la noi în țară.

Acum vestea că aceste sisteme rapide de încărcare vor exista în toată Europa a fost confirmată oficial de Elon Musk, pe contul de Twitter. Miliardarul spune că se va întâmpla în 2019. Citeşte mai departe pe DIGI24

Lasă un răspuns