Suspectul principal în scandalul de dopaj al Simonei Halep. Sportiva româncă, taxată dur: „Spălată pe creier”

Scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep începe să se prăbușească peste ea și să distrugă tot ce a construit în ultimii cincisprezece ani. Exclusă și de pe lista World Tennis League, eveniment numit de organizatori „cel mai mare show din tenis”, cea mai iubită sportivă a României se află acum în cel mai dificil moment al carierei și al vieții sale.

Pentru Simona Halep, singura bornă pozitivă din 2022 rămâne titlul de la Openul Canadei, au fost de părere cei de la Sportskeeda.

„A fost un sezon dificil pentru Simona Halep până în acel punct. Deși juca destul de bine, accidentările frecvente au împiedicat-o să ridice trofee. A pus în cele din urmă mâna pe un trofeu după ce a câștigat Openul Canadei. Românca a învins-o pe Beatriz Haddad Maia pentru a obține al 24-lea trofeu al carierei”, a scris sursa citată.

Simona încheie anul 2022 cu 39 de victorii și 11 înfrângeri, iar Openul Canadei este cel mai important rezultat din acest an. La turneele de Grand Slam, Simona a fost eliminată în optimi la Australian Open, în turul 2 la Roland Garros, în semifinale la Wimbledon și în primul tur la US Open.

Străinii, convinși că Patrick este suspectul principal în scandalul de dopaj

Presa din străinătate a comentat reacțiile fanilor Simonei Halep după mesajul de felicitare transmis de sportivă antrenorului său, Patrick Mouratoglou. Potrivit jurnaliștilor de la Essentially Sports, Simona a fost acuzată de o parte din fanii ei că ar fi „spălată pe creier” și că „suferă de sindromul Stockholm”. Asta pentru că a făcut gestul de a-l felicita pe Patrick Mouratoglou după rezultatele excelente cu Holger Rune în tunreul de la Paris.

„Mesajul ciudat al spălatei pe creier Simona Halep pentru a sărbători realizarea antrenorului Patrick Mouratoglou dezgustă lumea tenisului”, a titrat Essentially Sports. Sursa citată scrie că mulți fani îl suspectează pe Patrick Mouratoglou că ar avea un rol în scandalul de dopaj în care Simona Halep este implicată.

„Felicitări, Holger Rune! Mi-a plăcut să te urmăresc. Sunt mândră de antrenorul meu, Patrick Mouratoglou. O persoană specială”, a fost mesajul publicat de Simona Halep pe pagina de Instagram.

Mesajul transmis de Simona intenționa, probabil, să clarifice în același timp zvonurile privind o ruptură între ea și antrenorul francez, pe fondul scandalului de dopaj și pentru a demonstra public faptul că nu există tensiuni între ea și antrenor.

Sursa:https://evz.ro/suspectul-principal-in-scandalul-de-dopaj-al-simonei-halep-sportiva-romanca-taxata-dur-spalata-pe-creier.html

Lasă un răspuns