NOUĂ TRANSFERURI LA DINAMO BUCUREȘTI ȘI UN ANTRENOR NOU, ROMÂN. PLANUL STRATEGIC PE CARE ÎL ARE IOAN ANDONE PENTRU „CÂINI”

Dinamo a terminat în genunchi sezonul din Superligă, cu un 0-0 rușinos obținut la Miercurea Ciuc, în returul barajului pentru menținerea în prima ligă, după 2-0 în prima manșă.

Ultima reprezentație a „câinilor” i-a lăsat un gust amar lui Ioan Andone, cel care nu s-a ferit de cuvinte și a spus clar că antrenorul Zeljko Kopic și alți 8-9 jucători trebuie să plece de la echipă.

Ioan Andone își dorește o adevărată revoluție la Dinamo. „Kopic și alți 8-9 jucători să plece de urgență”

Dinamo a rămas cu mari emoții în SuperLiga, după ce a câștigat cu noroc barajul cu Csikszereda, însă antrenorul Zeljko Kopic a fost criticat dur după prestația lamentabilă a echipei după manșa secundă, în ciuda faptului că și-a îndeplinit obiectivul.

Ioan Andone, fosta glorie roș-albă, este de părere că Dinamo ar trebui să scape rapid de Kopic și să numească un antrenor român cât mai repede, pentru ca acesta să aibă timpul necesar să formeze un lot competitiv în vederea viitorului sezon.

„Eu cred că până la urmă nu va rămâne Kopic. Trebuie să aducă un antrenor român. Ei trebuiau să aibă două planuri. Unul în cazul în care retrogradează, altul în cazul în care rămân în SuperLiga.

Ei zic că acum se apucă de plan. Să nu fie prea târziu… Adică să poți să aduci jucători cu care să ataci locurile 7-8. Totul pleacă de la antrenor. Rămâne antrenorul sau nu rămâne?

Cel puțin 8-9 jucători din lotul ăsta trebuie să dispară. Nu sunt de performanță. Ei trebuie să aibă obiectiv să termine la jumătatea clasamentului.

Nu am înțeles nimic din ce au jucat cu Csikszereda. La un moment dat te mirai când vedeai ce e acolo. Poate le-a fost teamă de rezultat, poate au pus suporterii presiune… În toată perioada lui Kopic, nu am văzut meci mai slab ca ieri”, a declarat Ioan Andone la DigiSport.

„Fălcosul” pune tunurile pe antrenorul croat. „Dacă Burcă avea lotul ăsta se clasa mai bine”

Fostul mare jucător și antrenor al lui Dinamo este convins că Zeljko Kopic nu trebuia să ajungă cu echipa la baraj, având în vedere bugetul și jucătorii transferați în iarnă. „Fălcosul” crede că Ovidiu Burcă s-ar fi clasat mai sus cu Dinamo în clasamentul final, dacă ar fi avut pe mână lotul actual și condițiile de la echipă.

„Kopic a arătat că are o oarecare experiență, având în vedere că a venit într-o perioadă dificilă, dar, eu sunt de părere că Ovidiu Burcă dacă avea locul ăsta se clasa mai bine. Una a fost bugetul pe vremea lui Ovidiu Burcă și altul a fost bugetul pe care l-a avut Kopic pe mână.

Nu zic, se întâmplă să pierzi meciuri în minutul 90, dar ei la un moment dat au pierdut așa cinci partide din șase jucate. Asta e chestie de antrenor.

Au fost egaluri când puteau să fie victorii. Pierzi un meci, poate și pe al doilea, dar deja antrenorul are vină”, a mai declarat Ioan Andone pentru sursa de mai sus.

Lasă un răspuns