„STADIONUL DINAMO NU SE FACE!”. MITICĂ DRAGOMIR DEZVĂLUIE DE CE VISUL „CÂINILOR” A DEVENIT UN COȘMAR ȘI CUM SE POATE REPARA TOTUL

Mitică Dragomir a dezvăluit o veste care va șoca toată suflarea dinamovistă, care așteaptă cu sufletul la gură noutăți despre stadionul Dinamo, care urmă să fie construit.

Dumitru Dragomir a oferit exclusivități marcă proprie în emisiunea MAX Profețiile lui Mitică, alături de moderatorul Horia Ivanovici. Emisiunea este live, pe website, în fiecare luni, de la 13:30.

Stadionul Dinamo depinde de alegeri?!

Stadionul Dinamo a fost pe buzele tuturor în ultimii ani, plecând de la guvernanți, la primari generali sau locali, ori fani. Grandioasa arenă din Ștefan cel Mare ar fi trebuit să fie gata deja, întrucât era în cărți pentru EURO 2020.

„Nu se face. Nu se face. Cât sunt ăștia primari, n-o să se facă. USR.. Și au PUZ-uri făcute, au de toate. El trebuia să fie făcut de 2-3 ani. Blochează PUZ-ul. Șmecherie mai mare nici nu există, dar nu vreau să.. Se va face dacă se schimbă.

Și Rapid și Dinamo ar trebui, conform legii, să fie susținute financiar de Primăria Sectorului 2 și Primăria Sectorului 1. Dinamo de Primăria Sectorului 2 și Rapid de Primăria Sectorului 1, conform legii, a legislației actuale.

Eu știu bine astea, că și eu le-am făcut, am umblat la ele. Dom’le au atâta, și noi ne-am luptat atâta să facem stadionul Național, dar au fost primarii care au fost de acord. Se face, dacă se schimbă primarii“, a spus Mitică Dragomir, în exclusivitate.

Borcea, verdict clar după auzul veștilor

Cristi Borcea a avut o reacție extrem de dură la adresa lui Nicușor Dan, actualul primar al Bucureștiului. Fostul patron de la Dinamo consideră că blocarea PUZ-ului Sectorului 2 poate fi decisivă pentru cel care candidează pentru un nou mandat.

„Cu chestia asta, sunt sute de mii de dinamoviști. Cu chestia asta, eu zic că pierde primăria. Cu declarația asta, dacă este oficial. Păi, nici neamurile lui care țin cu Dinamo nu-l mai votează. La mine, dacă candida Patrick sau tata și-mi spunea că se oprește stadionul Dinamo..

Adică, îl aprobă Guvernul și nici acum n-o să avem stadion? Eu zic că va pierde sute de mii. Cred că e o declarație pe bune, asumată. Eu zic că sute de mii. Toți dinamoviștii, așteptăm stadionul asta de 20 de ani, de 30 de ani, de pe vremea lui nea Vasile Ianul. [..]

Eu zic că a pierdut primăria aici. Cum să zici asta? Așteaptă, suntem câteva sute de mii, milioane în câteva România. Toată lumea vorbește numai de stadion și să auzi că se contestă?“, a spus Cristi Borcea, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

SURSA:https://www.fanatik.ro/stadionul-dinamo-nu-se-face-mitica-dragomir-dezvaluie-de-ce-visul-cainilor-a-devenit-un-cosmar-si-cum-se-poate-repara-totul-20703670

Lasă un răspuns