MAIA SANDU VA EFECTUA O VIZITĂ DE DOUĂ ZILE LA BUCUREȘTI, UNDE VA PARTICIPA LA CONGRESUL PARTIDULUI POPULAR EUROPEAN

Președintele Maia Sandu efectuează, în perioada 5-6 martie, o vizită de lucru la București unde va participa la congresul Partidului Popular European. 

Potrivit unui comunicat, în cadrul vizitei, șeful statului va avea întrevederi cu omologul său român, Klaus Iohannis, și cu premierul Marcel Ciolacu, și se va întâlni cu comunitatea moldovenilor din București.

De asemenea, șeful statului va participa la congresul Partidului Popular European, unde va ține un discurs și va avea întrevederi cu mai mulți omologi.

Congresul Partidului Popular European are loc înaintea alegerilor europarlamentare și va alege principalul candidat al partidului la șefia Comisiei Europene. La eveniment vor participa peste 2.000 de delegaţi din peste 40 de ţări, printre care vor fi şefi de state şi de guverne, preşedinţii de partide din partea PPE, dar şi comisarii europeni care fac parte din familia politică a popularilor europeni.

SURSA:https://deschide.md/ro/stiri/politic/146011/Maia-Sandu-va-efectua-o-vizit%C4%83-de-dou%C4%83-zile-la-Bucure%C8%99ti-unde-va-participa-la-congresul-Partidului-Popular-European.htm?fbclid=IwAR2n-aPGXkXTPC2P4etQtQFokqO6k1TXUx_quQ-syhq0UcsRGheb0dHo0Oc

Lasă un răspuns