FIICA LUI PEP GUARDIOLA A ÎNTORS TOATE PRIVIRILE ÎN VACANȚA DIN TURCIA. MARIA ARE DOAR 22 DE ANI, DAR FACE RAVAGII CU FRUMUSEȚEA SA

Fiica lui Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, a întors toate privirile în vacanța din Turcia. Maria are doar 22 de ani, dar arată senzațional.

Fiica lui Pep Guardiola a întors toate privirile în vacanța din Turcia

Maria, fiica managerului lui Manchester City, Pep Guardiola, a făcut senzație în vacanța pe care o petrece în Turcia, la Izmir. Maria Guardiola a apărut îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată, iar fanii au fost în extaz. Pe rețelele de socializare, tânăra a publicat mai multe imagini senzaționale cu ea.

Maria Guardiola nu s-a sfiit să le arate fanilor cum se distrează în vacanța luxoasă, ba mai mult de atât, fiica lui Pep Guardiola a purtat ținute provocatoare, care i-au scos în evidență silueta sexy. Reacţiile primite de la urmăritorii săi au fost cu adevărat savuroase.

„Perfecţiune!”, „Pep chiar ştie să facă lucruri frumoase”, „Eşti fata visurilor mele”, „Eşti uluitoare”, „Regina”, „Acum chiar că sunt fanul lui Pep Guardiola”, i-au scris fanii la postarea respectivă.

În trecut, Maria Guardiola s-a iubit cu Dele Alli, internaţionalul englez care a jucat sezonul trecut pentru Beşiktaş.

Pep Guardiola are trei copiii cu soția lui, Cristina: Maria, Marius şi Valentina. Antrenorul spaniol şi-a cunoscut soţia pe când avea doar 18 ani. Cristina Serra făcea parte dintr-o familie modestă, care în 1933 a fondat o fabrică de textile. Astăzi, afacerea este înfloritoare, iar soția lui Guardiola deține două magazine de haine, în oraşele Manresa şi Barcelona.

SURSA:https://www.prosport.ro/diverse/fiica-lui-pep-guardiola-a-intors-toate-privirile-in-vacanta-din-turcia-maria-are-doar-22-de-ani-dar-face-ravagii-cu-frumusetea-sa-galerie-foto-19711174

Lasă un răspuns