TURCIA – PORTUGALIA, ORA 19:00, LIVE PE PRO ARENA ȘI VOYO. ARDA GULER ȘI CRISTIANO RONALDO, ÎN LUPTĂ PENTRU OPTIMI

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie – 14 iulie 2024.

Meciul dintre Turcia și Portugalia, de la ora 19:00, va putea fi urmărit pe PRO ARENA și VOYO. Înainte de partida care se va disputa la Dortmund, cele două echipe sunt la egalitate, cu câte trei puncte, pe primle două poziții. Turcii au, însă, avantajul unui gol marcat în plus.

Echipa care va câștiga se va califica matematic în faza următoare a competiției, indiferent de rezultatul din ultima etapă. 

Signal Iduna Park, construit pentru CM din 1974

Signal Iduna Park este cunoscut pentru faptul că în partidele pe care le joacă Borussia Dortmund pe plan intern are o capacitate de aproape 81.500 de locuri, iar în meciurile internaționale poate aduce în tribune un total de 66.099 de spectatori.

Motivul? În jocurile pe care finalista Ligii Campionilor le dispută în Bundesliga sau în Cupa Germaniei, scaunele din una dintre peluze sunt demontate și astfel numărul fanilor care pot asista la meciuri în acea zonă este mai mare.

EURO 2024 va fi transmis în exclusivitate în România de PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie. Cele mai importante momente ale competiției vor fi disponibile și pe site-ul SPORT.RO, ceea ce va oferi fanilor posibilitatea de a urmări toate fazele importante ale turneului.

SURSA:https://www.sport.ro/euro-2024/turcia-portugalia-ora-19-00-live-pe-pro-arena-si-voyo-arda-guler-si-cristiano-ronaldo-in-lupta-pentru.html

Lasă un răspuns