Sănătatea românilor în pericol! Avertismentul lui Raed Arafat care vizează milioane de persoane

Sănătatea românilor este în pericol fără ca măcar ei să știe. Raed Arafat atrage atenția asupra unui nou produs care a ajuns pe piața din România.

Raed Arafat atrage atenția asupra unui nou tip de țigaretă electronică ajunsă în România, a cărui producători susțin că se încadrează în categoria celor cu risc redus pentru sănătate.

Un nou tip de țigaretă electronică a fost adusă pe piața din România de o companie producătoare de tutun, care susține că produsul face parte din categoria celor cu risc redus pentru sănătate, diferențiindu-se de competitori, care mizează pe tutunul încălzit.

Medicul Raed Arafat atrage atenția asupra acestei manevre. Acesta a declarat că scopul este recrutarea unor noi fumători.

”Dispozitivele respective arată parcă sunt niște gadgeturi extraordinar de frumoase, cu becuri, cu culori interesante, care sunt atractive pentru tineret, nu pentru fumători înrăiți. Pentru tineret care nici măcar nu a început să fumeze. Dacă acesta este scopul înseamnă că suntem în fața unei ofenisve de recrutare de noi fumători sub această acoperire a fumatului sau a consumului de tutun încălzit. Ulterior tinerii pot să treacă la tutunul clasic când nu le mai convine tutunul încălzit. Unii de la tutunul clasic merg către tutunul încălzit, alții încep cu tutunul încăzlit și merg spre tutunul clasic și alții le combină. Sunt deja studii clare care arată că este destul de dăunătoare corpului și omului combinația dintre cele două” a declarat dr. Raed Arafat, pentru DCMEDICAL.

 

Sursa :capital.ro

Lasă un răspuns