ROMÂNUL CARE A DAT LOVITURA CU O AFACERE NEMAIÎNTÂLNITĂ: ESTE SINGURUL ȘI PRIMUL PE PIAȚĂ ȘI A AJUNS CEL MAI BUN DIN EUROPA

Într-un peisaj de afaceri unde inovația este adesea sinonimă cu tehnologia avansată, un român demonstrează că ideile originale încă pot face diferența. Andrei Nicolae, fondatorul Youni, a reușit să se impună pe piața europeană cu o platformă unică, devenind un exemplu de succes în domeniul educațional.

O afacere pornită dintr-o necesitate reală

Cu patru ani în urmă, Andrei Nicolae punea bazele Youni, o platformă destinată să faciliteze aplicarea online la universități din întreaga lume. Ideea a venit din propria sa experiență și din dorința de a simplifica un proces adesea complicat și stresant pentru studenți. Inițiativa, deși locală la început, nu a întârziat să capteze atenția și să devină un punct de referință pe scena educațională europeană.

Expansiunea rapidă și recunoașterea internațională

Youni nu este doar prima platformă de acest fel din România, dar și una dintre cele mai apreciate la nivel european. Mii de studenți au folosit platforma pentru a-și găsi cursurile universitare dorite, demonstrând eficacitatea și accesibilitatea serviciului oferit. Adrian Nicolae, acum CEO al companiei, mărturisește cu mândrie cum afacerea sa contribuie semnificativ la orientarea academică a tinerilor.

Andrei Nicolae

Andrei Nicolae

Mai mult decât profit, o sursă de satisfacție personală

Dincolo de succesul financiar, Andrei Nicolae valorizează impactul pozitiv al afacerii sale asupra vieții studenților. „Faptul că am ajutat mii de copii să ajungă la universitatea potrivită și să își urmeze visurile, prin intermediul Youni, este cea mai mare realizare a mea”, afirmă antreprenorul. Această satisfacție este amplificată de recunoașterea pe care o primește din partea celor pe care îi ajută, consolidându-i convingerea că a ales calea cea bună.

Inspirat de modele și mentorat

În spatele fiecărui antreprenor de succes stă o echipă sau o rețea de mentori. Andrei își atribuie parte din succes mentorilor săi, care l-au ghidat și inspirat pe parcursul carierei sale. De la părinți și profesori la colaboratori precum Cristian Presura, fiecare a jucat un rol în formarea sa profesională și personală.

Viitorul Youni și echilibrul dorit

În timp ce Youni continuă să se dezvolte, Andrei Nicolae își propune să găsească un echilibru mai bun între viața personală și cea profesională. El este un exemplu viu că, dacă îți urmezi pasiunea, „nu vei munci o zi în viața ta”, cum bine spune proverbul. Prin dedicația și inovația sa, Andrei Nicolae nu doar că a schimbat peisajul educațional pentru studenții europeni, dar a și demonstrat că afacerile românești pot excela pe scena internațională.

SURSA:https://playtech.ro/2024/romanul-care-a-dat-lovitura-cu-o-afacere-nemaiintalnita-este-singurul-si-primul-pe-piata-si-a-ajuns-cel-mai-bun-din-europa/

Lasă un răspuns