MARIUS ȘUMUDICĂ, ÎN ZIUA DESPĂRȚIRII DE GAZIANTEP: „NICI NU AM TERMINAT-O BINE CU TURCII ȘI AM PRIMIT OFERTĂ DIN ROMÂNIA!”

Marius Șumudică (53 de ani) a oferit o primă reacție după ce s-a despărțit de formația turcă Gaziantep. El susține că de îndată ce a rămas liber de contract, a primit o ofertă din România, pe care a refuzat-o.

Gaziantep a pierdut cel mai recent meci, 0-1 cu Antalyaspor în etapa 28 din Superliga Turciei, iar la două zile distanță a venit vestea despărțirii dintre clubul din Antep și antrenorul Marius Șumudică.

Șumudică, fost campion al României cu Astra, susține că a primit o ofertă din România de îndată ce a reziliat cu Gaziantep. Marius spune că a refuzat propunerea.

Marius Șumudică: „Nici nu am terminat-o bine cu Gaziantep, că am primit ofertă din România!”

„Nici nu am închis bine cu Gaziantep, nici nu apăruse pe site-urile voastre, și deja primisem o ofertă de la o echipă din România, dar nu o iau în calcul deocamdată. Îmi doresc liniște, să mă recuperez din punct de vedere mental, în 2-3 luni.

Am vorbit să merg la 2 antrenori recunoscuți în Europa, să urmăresc niște antrenamente. În meseria asta tot ai de învățat.

În primul rând, vreau să mă duc la Porto, la Sergio Conceicao, îl cunosc foarte bine. Am jucat contra lui, Porto îmi place, vorbesc limba și îmi e mai ușor să comunic. Al doilea antrenor îl veți afla la momentul respectiv, pentru că nu am acordul lui deocamdată.

În două zile voi ajunge în țară, apoi urmează să-mi fac programul pe următoarele luni. Merg la meci (n.r. – Rapid – FCSB), da, cu mare plăcere”, a afirmat Șumudică la Liga DigiSport.

SURSA:https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/marius-sumudica-gaziantep-romania-oferta-733407.html

Lasă un răspuns