LECTURILE SUCCESULUI FEMININ: TOP CĂRȚI RECOMANDATE DE FLORENTINA ION, FONDATOR ȘI CEO, EDITURA DIDACTICA PUBLISHING HOUSE

Sunt 20 de ani de când Florentina Ion a înființat Editura Didactica Publishing House (DPH), care își concentrează atenţia pe segmentul cărţilor educaţionale pentru copii. Cu gândul de a lăsa ceva în urma sa pentru copii, antreprenoarea s-a perfecționat constant, mergând periodic (chiar și după absolvirea MBA-ului) la cursuri de management. Știe că doar prin învățare și perfecționare ajungi la cea mai bună versiunea a ta, iar cea mai bună versiune a sinelui înseamnă rezultate mai bune pentru afacere și pentru echipă. Fondatoarea le recomandă cititorilor wall-street.ro câteva cărți semnate de autorii săi preferați, care de-a lungul timpului s-au dovedit a fi adevărați mentori pentru Florentina Ion.

„Gândește și vei fi bogat” („Think and Grow Rich”) de Napoleon Hill

Napoleon Hill este unul dintre cei mai renumiți autori americani de literatură motivațională. Cea mai cunoscută și bine vândută carte a sa (care este totodată și printre cele mai vândute cărți din toate timpurile, de pe acest segment) este „Gândește și vei fi bogat” (Think and Grow Rich). Volumul însumează un plan în 13 pași pe care te vor duce spre bogăție și reușită în orice domeniu activezi.

„De la Napoleon Hill, am cumpărat deja a doua carte pentru că prima era atât de înroșită sau cu diverse culori, încât am mai cumpărat una. O recitesc oricând cu plăcere și regăsesc în ea și astăzi multe lucruri care mi-au fost sprijin la început de drum. Cred ca Napoleon Hill a fost mentorul meu pentru că m-au îndrumat foarte mult cărțile lui. A fost autorul citit cel mai mult de către mine așa că recomand toate cărțile lui”, a declarat Florentina Ion.

„Cum să faci doar ce contează cu adevărat” și „Începe cu viziunea”, de Rob și Steven Shallenberger

Steven Shallenberger este trainer și autor de bestseller și lider cu experiență de peste patru decenii ca acționar și director executiv în companii de succes. La rândul rău, Rob Shallenberger este recunoscut la nivel global ca expert în planificare și execuție, fiind cunoscut totodată pe scară largă și pentru faptul că a împărtășit din experiența sa ca pilot de luptă din SUA, în cadrul conferințelor și seminariilor pe care le-a susținut.

„Începe cu viziunea” este prima carte pe care ar trebui să o citească orice antreprenor, dar și „Cum să faci doar ce contează cu adevărat”.

Florentina Ion, fondator și CEO Editura Didactica Publishing House (DPH)

Cărțile lui John Maxwell și Zig Ziglar

John Maxwell este cel mai respectat autor și trainer la nivel mondial în leadership. Acesta a vândut peste 25 de milioane de cărți, traduse în peste 50 de limbi. În 2014 a dobândit titulatura de cel mai apreciat autor pe segmentul de volume de leadership din lume. Printre cele mai cunoscute cărți semnate de John Maxwell se numără „Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale”, „Uneori câștigi, uneori înveți” sau „Cinci niveluri ale leadershipului”.

Pe lângă volumele lui Maxwell, Florentina Ion recomandă le recomandă și pe cele ale lui Zig Ziglar, unul dintre titanii cărților de dezvoltare personală și cel care și-a dedicat o bună parte din viața sa învățându-i pe cei din jur cum să-și trăiască viața, folosindu-se de potențialul maxim. A fost unul dintre cei mai de succes speakeri motivaționali din lume, iar printre cele mai cunoscute volume ale sale se numără „Curs de vânzări, cum să vinzi orice oricui”, „Lumea văzută de sus” sau „De la bine la excelent”.

„Pe zona aceasta de vânzări și Ziegler mi-a fost un mentor și îl recomand cu mare drag. Nu cred că pot spune despre o carte anume că a fost cea mai reprezentativă pentru că am găsit în toate diverse lucruri. Nu poți să rămâi angrenat într-un singur aspect, ci trebuie să mergi pe mult mai multe segmente și să înțelegi mult mai multe lucruri decât a rămâne angrenat doar într-o carte”, a spus Florentina Ion, fondator și CEO Editura Didactica Publishing House.

SURSA:https://www.wall-street.ro/articol/Lifestyle/305905/lecturile-succesului-feminin-top-carti-recomandate-de-florentina-ion-fondator-si-ceo-editura-didactica-publishing-house.html

Lasă un răspuns