JOBURI REMOTE ÎN IT: O FIRMĂ AMERICANĂ VREA SĂ ANGAJEZE SPECIALIȘTI DIN ROMÂNIA

O firmă IT americană anunță că intră pe piața din România și că vrea să angajeze specialiști pentru peste 10 poziții diferite.

Compania americană Intuitive Cloud, specializată în inginerie cloud intră pe piața din România. Firma vrea să angajeze în 2024 peste 200 de specialiști IT în România și Ungaria, conform unui comunicat transmis StartupCafe.ro.

Compania nu intenționează să deschidă un birou fizic în România, astfel că joburile vor fi remote, a anunțat Hays Romania.

Înființată în urmă cu 12 ani, compania IT s-a extins pe piețele din America de Nord și Marea Britanie. Compania susține că are printre clienții săi peste 130 de companii listate în Fortune 1000, inclusiv din sectorul bancar, al serviciilor financiare, asigurărilor, sănătății, energiei, telecomunicațiilor și producției.

Intuitive Cloud oferă soluții și servicii de migrare și modernizare în Cloud, securitate cibernetică și data/ML/AI/GenAI și are parteneriate cu furnizori de public cloud, cum ar fi AWS, Google și Microsoft Azure.

În prezent, Intuitive are peste 400 de angajați la nivel global.

Firma are și o ramură de inovare care investește în startup-uri precum DevRev, ArmorCode, EndorLabs, Tessell, SAFE.security, Datamin și altele.

SURSA:https://www.startupcafe.ro/idei-antreprenori/joburi-remote-it-firma-americana-angajari-romania.htm

Lasă un răspuns