Exatlon sezonul 3! O cântăreață celebră se va afla printre cei zece faimoși! Nimeni nu se aștepta

âmbăta aceasta, 12 ianuarie, va avea loc debutul celui de-al treilea sezon Exatlon, de la Kanal D. Competiția va putea fi urmărită patru zile pe săptămână, de sămbătă până marți. Zece Faimoși și Zece Războinici vor pleca în Republica Dominicană, unde se vor duela pe traseele dificile, pentru a câștiga marele premiu de 100.000 de euro, cât și aprecierea milioanelor de fani.

Printre membrii Echipei Faimosilor se număra artistul Mario Fresh, atleta olimpică Andreea Arsine, iar lista continuă cu una dintre cele mai apreciate cântărețe din țară, AMI, care este hotărâtă să demonstreze că esențele tari se țin în sticlute mici. AMI a devenit cunoscută publicului datorită vocii sale care s-a auzit pentru prima dată în super hit-ul „Trumpet Lights“, piesă care a ajuns rapid la inimile publicului român. Au urmat proiecte precum „Otra Vez“, „Playa En Costa Rica”, sau  “Somnu` nu mă ia”. Colaborarile dintre Grasu XXL și AMI la piese precum „Deja Vu” sau „3 lucruri” au fost foarte apreciate de fani, iar reinterpretarea piesei Laurei Stoica,  “Un actor grabit”, a sensibilizat publicul. Cea mai recentă colaborare a artistei ”Sunt bine”, cu Tostogan’S, a fost apreciată de public, reușind să strângă peste 3 milioane de vizualizări.

„In adolescență am trecut printr-o perioadă în care eram mereu subestimată din cauza înălțimii, chiar și în cariera mea de artist mi s-a spus că sunt prea mică și că nu voi reuși niciodată să răzbat. Inițial, am fost demoralizată și au început frustrările. Dar, cu timpul, am privit latura pozitivă a acestor provocări și mi-am dat seama că sunt un atu spre a mă ambiționa să lupt și să îmi demonstrez, mie în primul rând, că această este ceea ce mă face specială. E vorba despre acceptare,  iubire de sine și curajul de a fi mereu autentic”, a spus AMI.țiune>

Frumoasa artistă este pasionată de fitness și adepta unui stil de viață echilibrat, sănătos.

Nu ratați, din 12 ianuarie, de la oră 20:00, la Kanal D, cea mai fascinantă competiție sportivă televizată, „Exatlon”.

Sursa: capital

Lasă un răspuns