DECIZIE FULGER LUATĂ DE RAIFFEISEN BANK DUPĂ CE DAVID POPOVICI A ÎNCHEIAT CURSA DE 100 DE METRI DOAR PE LOCUL 6. BANCA ÎI ERA SPONSOR PE PATRU ANI

David Popovici nu a reușit să facă față presiunii și din păcate a încheiat cursa lui favorită, cea de 100 de metri liber, doar pe locul 6. Sportivul în vârstă de doar 18 ani plecase cu obiectivul de a cuceri două medalii de aur și de a-și apăra titlurile câștigate în urmă cu un an, dar probabil oboseala acumulată după bacalaureat și-a spus cuvântul.

David Popovici a atras atenția multor sponsori, care i-au făcut oferte foarte tentante în ultima perioadă. Printre partenerii lui se află și Raiffeisen Bank. Banca austriacă a decis să-l sprijine pe român în cariera lui în următorii patru ani.

La scurt timp după ce acesta a pierdut și cursa de 100 de metri liber, după eșecul de la 200 de metri liber, unde s-a clasat al patru-lea, cei de la Raiffeisen Bank au dorit să-și arate sprijinul pentru tânărul sportiv.

Raiffeisen Bank, decizie legată de David Popovici

„Felicitări lui David Popovici pentru efortul depus în finala probei de 100 de metri liber de la Fukuoka, unde s-a clasat pe locul al 6-lea.
Facem echipă cu David Popovici și, pentru următorii 4 ani, îl susținem să își ducă planul mai departe.
#1la1RaiffeisenDavidPopovici”, este mesajul oficial al băncii, postat pe pagina de facebook.

De altfel, de când este prezent la Campionatele Mondiale din Japonia, cei de la Raiffeisen Bank au folosit foarte mult numele David Popovici, cu scopul de a puncta la capitolul imagine, ținând cont de buna reputație de care se bucură tânărul înotător.

„David Popovici și-a găsit omul potrivit, Adrian Rădulescu, antrenorul care i-a înțeles visul și îl ajută să își ducă mai departe planul în sport.
Noi îl ajutăm pe David cu planurile sale financiare și te putem ajuta și pe tine. Hai să vorbim!”, este un alt mesaj al celor de la Raiffeisen Bank.

SURSA:https://www.news18.ro/economie/decizie-fulger-luata-de-raiffeisen-bank-dupa-ce-david-popovici-a-incheiat-cursa-de-100-de-metri-doar-pe-locul-6-banca-ii-era-sponsor-pe-patru-ani-6020.html

Lasă un răspuns