Angajări la stat: ministerele şi alte instituţii publice recrutează de la debutanţi până experţi cu vechime

Lista posturilor vacante la stat, pentru care sunt eligibili candidaţi fără experienţă de muncă, dar şi consilieri sau experţi cu vechime. De exemplu, debutanţii pe piaţa muncii se pot angaja în această perioadă la Casa Naţională de Pensii, Ministerul Muncii sau Universitatea din Bucureşti.

Câştigul salarial mediu din administraţia publică a depăşit 4.200 de lei net în luna octombrie 2018, arată datele Institutului Naţional de Statistică. Creşterile succesive de venituri din sectorul public, acordarea voucherului de vacanţă, în valoare de 1.450 de lei per angajat în 2019 şi sporirea numărului de zile libere legale sunt numai câteva dintre motivele pentru care angajările la stat sunt tot mai căutate de către candidaţi.

Economica.net a selectat câteva dintre posturile disponibile în instituţiile publice în această perioadă, atât pentru debutanţi, cât şi pentru angajaţi cu vechime.

Casa Naţională de Pensii Publice caută consilier debutant şi consilier juridic.

Singura condiţie de eligibilitate pentru postul de consilier debutant e absolvirea unei facultăţi.
Candidaturile pentru acest post se primesc până pe 8 ianuarie.

CNPP recrutează şi consilier juridic, clasa I, gradul profesional superior, la Direcţia Generală Juridică şi Control, Compartimentul Avizare Acte Normative.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit ştiinţe juridice, ai cel puţin şapte ani vechime în specialitatea studiilor şi ai urmat cursuri de perfecţionare în domeniul juridic.
7 ianuarie e ultima zi în care se primesc candidaturi pentru acest post.

Ministerul Muncii angajează, pe perioadă determinată, 13 oameni pentru asigurarea activității de exercitare de către România a preşedinţiei Consiliului UE.

Ministerul de resort caută de la consilieri şi referenţi debutanţi până la consilieri cu peste şase ani vechime.

Unitatea Militară 02547 din Bucureşti recrutează absolvent de facultate fără experienţă de muncă.

UM 02547 angajează, pe perioadă nedeterminată, referent de specialitate debutant în Biroul Resurse Umane şi Logistic din Secţia Resurse Umane şi Stat Major. Se califică pentru acest post absolvenţii de facultate.
10 ianuarie e ultima zi în care puteţi trimite candidatura pentru această poziţie.

Unitatea Militară 02210 Bucureşti caută referent cu studii medii la Compartimentul documente clasificate.

UM 02210 Bucureşti angajează, pe perioadă nedeterminată, referent I la Compartimentul Documente clasificate. Sunt eligibili pentru acest post au cel puţin trei ani şi şase luni vechime în muncă şi minimum un an vechime în domeniul activităţii postului – minimum 1 an.
8 ianuarie e ultima zi în care se primesc dosarele de candidatură.

Consilieri cu cel puţin şapte ani vechime la Ministerul Transporturilor

Ministerul Transporturilor angajează consilier, clasa I, grad profesional superior, la Serviciul reglementări în transportul aerian. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit inginerie aerospaţială, ai cunoştinţe medii de engleză şi minimum şapte ani vechime în specialitatea studiilor.

Ministerul Transporturilor angajează şi pe postul de consilier, clasa I, grad profesional superior, la Serviciul Transport fluvial. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit specializarea amenajări şi construcţii hidrotehnice, ai cunoştinţe medii de engleză şi cel puţin şapte ani vechime în specialitatea studiilor.
7 ianuarie e ultima zi în care se primesc candidaturi pentru aceste posturi.

Angajări la Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM)

ANCOM recrutează expert la Serviciul Financiar. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit ştiinţe economice, ai cinci ani vechime în domeniul financiar – contabil, ai urmat cursuri de perfecţionare în domeniul financiar – contabil şi ştii să lucrezi în Excel.
9 ianuarie e termenul-limită de trimitere a candidaturilor pentru acest post.

Universitatea din Bucureşti angajează debutanţi

Posturile disponibile la Universitatea din Bucureşti pentru debutanţi sunt de secretar în cadrul Departamentului de Consiliere şi Orientare pentru Carieră şi de consilier de carieră în cadrul Departamentului de Consiliere şi Orientare pentru Carieră. Sunt eligibili pentru oricare dintre aceste posturi absolvenţii de studii superioare.
4 ianuarie e termenul-limită de primire a dosarelor de candidatură pentru aceste locuri de muncă.

Consultaţi siteurile instituţiilor publice pentru lista completă a anunţurilor de recrutare în sistemul bugetar.

Sursa: economica

Lasă un răspuns