YAȘAR GÜLER S-A DEPLASAT ÎN BELGIA PENTRU REUNIUNEA MINIȘTRILOR APĂRĂRII DIN CADRUL NATO

Ministrul Apărării Naționale, Yașar Güler a plecat la Bruxelles, capitala Belgiei, pentru a participa la reuniunea miniștrilor apărării din cadrul NATO.

Ministrul Apărării Naționale, Yașar Güler a participat la reuniunea Grupului de contact pentru apărare din Ucraina.

Grupul de contact pentru apărare din Ucraina, condus de Statele Unite ale Americii (SUA), s-a reunit pentru a 16-a oară în cadrul reuniunii miniștrilor apărării din cadrul NATO, care a avut loc la sediul NATO din Bruxelles, Belgia.

Înaintea reuniunii, ministrul apărării naționale, Güler a avut o ședință de informare cu omologii săi, inclusiv cu ministrul britanic al apărării, Grant Shapps și cu secretarul american al apărării, Lloyd J. Austin.

Reprezentanți din aproximativ 50 de țări se reunesc la adunarea Grupului de contact pentru apărare din Ucraina, la care președintele ucrainean, Volodimir Zelenski a participat pentru prima dată la sediul NATO.

SURSA:https://www.trt.net.tr/romana/actualitate/2023/10/11/yasar-guler-s-a-deplasat-in-belgia-pentru-reuniunea-ministrilor-apararii-din-cadrul-nato-2049333?fbclid=IwAR3H-_aLkM4oi85VyiV2wMUWRjbpa79RydERZpug8kbYJP7oHi4rmaIXd0w

Lasă un răspuns