VICEPREȘEDINTELE CEVDET YILMAZ A SUSȚINUT UN DISCURS LA DESCHIDEREA IDEF 2023

În primele 6 luni ale anului 2023 valoarea exporturilor în domeniul apărării a ajuns la 2,4 miliarde de dolari.

Vicepreședintele Cevdet Yılmaz a declarat că ponderea și puterea companiilor turcești din industria de apărare pe piața mondială cresc pe zi ce trece.

Vorbind la ceremonia de deschidere a celei de-a 16-a ediții a Târgului internațional al Industriei de Apărare IDEF-2023, care a avut loc la Centrul de Expoziții și Congrese TÜYAP din Istanbul, Yılmaz a subliniat că Türkiye a devenit un producător și exportator important pe piața industriei de apărare.

Oficialul a susținut: „Cota și puterea companiilor turcești din industria de apărare pe piața mondială cresc pe zi ce trece. În primele 6 luni ale anului 2023 valoarea exporturilor noastre a ajuns la 2,4 miliarde de dolari. Ne așteptăm ca această cifră să crească la 6 miliarde de dolari până la sfârșitul anului 2023.”

Vicepreședintele a declarat că ei sunt mândri să vadă la IDEF proiecte nenumărate din industria de apărare a Türkiye și că se așteaptă ca sectorul privat, reprezentat la IDEF de 650 de companii, să realizeze proiecte exemplare pentru lume cu noi inițiative tehnologice.

Urând ca întâlnirile care vor avea loc, relațiile de cooperare care vor fi stabilite și acordurile care vor fi semnate în cadrul IDEF 2023 să fie de bun augur, Yilmaz împreună cu membrii protocolului și invitații străini au tăiat panglica de deschidere a expoziției și au pozat pentru o fotografie.

SURSA:https://www.trt.net.tr/romana/actualitate/2023/07/25/vicepresedintele-cevdet-yilmaz-a-sustinut-un-discurs-la-deschiderea-idef-2023-2015983?fbclid=IwAR2gNF8uT5SQnz4tC2E68BXPiy8UBQsrU56NKYLrIQtU1cQO8znzNVyLwnI

Lasă un răspuns