Sportisimo deschide un magazin in Botosani Shopping Center, a 16-a unitate din Romania

Magazinul din Botosani va fi deschis pana la finalul anului, va avea o suprafata de peste 800 de metri patrati si va fi a 16-a unitate din Romania a retailerului lansat in urma cu aproape 20 de ani in Cehia.

„Cu un ritm mediu de expansiune de peste cinci magazine pe an, Sportisimo este unul dintre cei mai dinamici retaileri din Romania. Apetitul pentru sport si, in general, pentru miscare este in crestere, motiv pentru care consideram ca Sportisimo va reprezenta o noua atractie in cadrul Botosani Shopping Center, intarind mixul de chiriasi al proiectului”, a declarat Dana Radoveneanu, Senior Consultant, Retail Agency C&W Echinox.

Botosani Shopping Center este cel mai mare centru comercial din Botosani, avand o suprafata inchiriabila de 17.000 de metri patrati. Inaugurat in 2011 de grupul belgian BelRom, proiectul a atras printre chiriasi retaileri precum Carrefour, New Yorker, JYSK, Decathlon sau TXM.

Sportisimo este unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din Europa Centrala si de Est, care comercializeaza atat in magazine fizice, cat si online, o gama larga de articole sportive si produse pentru petrecerea timpului liber, colaborand cu cei mai mari producatori din acest sector la nivel mondial.

„Sportisimo este incantat sa isi continue expansiunea pe piata romaneasca, prin deschiderea unei noi locatii in Botosani Shopping Center, ce va oferi o noua experienta de cumparaturi pentru vizitatori. Noul magazin va fi a 16-a locatie Sportisimo in Romania si a 164-a in Europa, cu majoritatea locatiilor in Cehia si Slovacia”, a declarat Zdenek Moravek, Marketing Director, Sportisimo.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanta imobiliara de top pe piata locala, activand in toate segmentele pietei imobiliare. Departamentul de retail al companiei ofera consultanta dezvoltatorilor si retailerilor si intermediaza inchirierea de spatii comerciale atat stradal, cat si in cadrul marilor centre comerciale din Bucuresti si din tara. Cushman & Wakefield Echinox este afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield in Romania, detinut si operat independent. Echipa de peste 60 de profesionisti si colaboratori ofera o gama completa de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor si chiriasilor pe toate segmentele pietei imobiliare, inclusiv pe piata rezidentiala.

Cushman & Wakefield este unul dintre liderii globali in domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 45.000 de angajati in peste 70 de tari, ajutand chiriasii, proprietarii si investitorii in optimizarea valorii activelor.

Cushman & Wakefield se pozitioneaza printre cele mai mari companii de real estate, cu venituri de 6 miliarde de dolari din servicii principale precum: inchirieri, gestionarea activelor, piete de capital, administrarea proprietatilor (numit C&W Services), servicii globale de administrare, gestionarea investitiilor (numit DTZ Investors), servicii de proiect si de dezvoltare, reprezentarea chiriasilor, evaluare si consultanta.

 

 

Sursa: wall-street.ro

Lasă un răspuns