SPANIA ESTE PRIMA FINALISTĂ LA EURO 2024 DUPĂ UN GOL FABULOS AL NOULUI COPIL TERIBIL AL FOTBALULUI SPANIOL LAMINE YAMAL (CARE NU A FĂCUT ÎNCĂ 17 ANI ŞI CARE ARE DEJA O CLAUZĂ DE REZILIERE LA FC BARCELONA DE UN MILIARD DE EURO)

Spania, revelaţia Campionatului European de Fotbal EURO 2024 din Germania, a învins, marţi seară, cu 2-1 Franţa şi s-a calificat în finala EURO 2024 de pe 14 iulie, de la Berlin. Francezii au deschis scorul dar apoi spaniolii au reuşit să înscrie în 4 minute două goluri, prima dată prin şutul senzaţional al spaniolului Lamine Yamal, care a egalat, după numai 4 minute spaniolul Olmo a tras la poarta Franţei iar mingea a fost deviată în plasă de francezul Kounde.

Lamine Yamal, noul copil minune al fotbalului nu are nici 17 ani şi deja este o foarte mare vedetă. El joaca la FC Barcelona iar clubul i-a pus o clauză de reziliere de 1 miliard de euro.

De partea cealaltă Mbappe, starul francez care s-a transferat în această vară la Real Mardrid, nu a facut nimic în meci şi, de fapt, nu a făcut nimic la EURO 2024.

Miercuri, în cea de a doua semifinală, se vor întâlni Anglia şi Olanda.

SURSA:https://www.zf.ro/media-advertising/spania-prima-finalista-euro-2024-dupa-gol-fabulos-noului-copil-22429815

Lasă un răspuns