Simona Halep, anunț de ultim moment din Australia! Veștile nu sunt bune deloc

Veștile nu sunt bune deloc pentru Simona Halep la început de 2019, după ce sportiva din România, numărul 1 mondial, și-a aflat posibilele adversare. Halep vine după o intervenție medicală și rămâne de văzut dacă se va ridica la așteptări.

Simona Halep, locul I WTA, va începe prima ei competiţie din 2019, Sydney International, în turul al doilea, fază în care va evolua cu australianca Ashleighe Barty, locul 15 WTA, sau cu letona Jelena Ostapenko, locul 22 WTA.
În cazul în care va trece de turul al doilea, Halep ar putea juca în sferturi cu Karolina Pliskova din Cehia, locul 8 WTA, în semifinale cu americanca Sloane Stephens, locul 6 WTA, sau cu olandeza Kiki Bertens, locul 9 WTA, iar în finală cu germana Angelque Kerber, locul 2 WTA, sau cu japoneza Naomi Osaka, locul 5 WTA, sau cu Petra Kvitova din Cehia, locul 7 WTA, scrie news.ro.
Daneza Caroline Wozniacki, locul 3 WTA, şi ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, sunt singurele jucătoare din Top 10 WTA care nu s-au înscris la turneul de la Sydney, de categorie Premier şi cu premii de 823.000 de dolari.
Halep a mai jucat la acestă competiţie în 2014 şi 2016. La prima ei participare, jucătoarea română nu a trecut de primul tur, iar la cea de-a doua a ajuns în semifinale.
Meciurile de simplu de la Sydney încep duminică.
Sursa: capital.ro

Lasă un răspuns