RUSIA AVERTIZEAZĂ: ”SUA S-AR PUTEA CONFRUNTA CU CONSECINȚE FATALE”

Potrivit lui Ryabkov, conducerea americană „dintr-un motiv necunoscut subestimează gravitatea răspunsului pe care ar putea să îl primească”.

Moscova a avertizat Washingtonul împotriva unor calcule greșite care ar putea avea „consecințe fatale”.

Viceministrul rus de externe, Serghei Ryabkov, a comentat aprobarea utilizării de către Ucraina a armelor furnizate de SUA pentru a lovi ținte din interiorul Rusiei.

„Am dori să avertizăm autoritățile americane împotriva unor greșeli care ar putea avea consecințe fatale”, a declarat viceministrul. Potrivit lui Ryabkov, conducerea americană „dintr-un motiv necunoscut subestimează gravitatea răspunsului pe care ar putea să îl primească”.

La 31 mai Departamentul de Stat al SUA a anunțat decizia președintelui Joe Biden de a permite forțelor armate ucrainene să folosească armele americane pentru a lansa atacuri asupra teritoriului Federației Ruse.

Conducerea rusă avertizase anterior cu privire la consecințele periculoase ale unor astfel de demersuri. În urma declarației lui Biden, Kremlinul a afirmat că aceasta este o dovadă a implicării SUA în conflict.

SURSA:https://www.trt.net.tr/romana/lume/2024/06/03/rusia-avertizeaza-sua-s-ar-putea-confrunta-cu-consecinte-fatale-2147979?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0Ts9j5rcGcvbWE6ftHHbXgKKafPXGfim_ZqOnTcEiLiKlwanGE1JT3MkQ_aem_AcAGnC_qmSN7WjkJPZLf8iS0gySFUVZe75hIU6WJTwt6LEP1PI9dmWWVl6ODc3UEXcHc51QRafmvxWVycsjuFPl5

 

Lasă un răspuns