Revoluția lui Rednic continuă! 4 jucători, OUT! Ce se întâmplă cu Salomao și Pesic

Astra – Dinamo 4-1.

Mircea Rednic începe o nouă revoluție la Dinamo. Antrenorul ”câinilor roșii” s-a întâlnit cu Alexandru David, la Rin, pentru a stabili care sunt jucătorii de care clubul din Ștefan cel Mare se va despărți în această iarnă.

e lista neagră a lui Rednic se află Georgios Katsikas, Mircea Axente, Tomislav Gomelt și Daniel Popa.Cei patru nu vor mai juca pentru Dinamo din această iarnă. Mai mult, Vlad Olteanu și Marco Ehmannvor fi, cel mai probabil, împrumutați.

Care e situația lui Diogo Salomao la Dinamo

Rednic vrea să găsească soluția perfectă și în cazul lui Diogo Salomao. Portughezul va intra în ultimele 6 luni de contract, iar dinamoviștii vor să încaseze o sumă de bani dintr-un eventual transfer, în această perioadă.

Mijlocașul dinamovist are oferte din Golf, dar și din La Liga, acolo unde este dorit de Girona.Rămâne de văzut dacă lusitanul va pleca în această iarnă, sau se va despărți gratis de Dinamo, la vară.

Un alt jucător de care Dinamo vrea să se despartă este Ivan Pesic. Atacantul croat are un salariu lunar de 9.000 de euro, unul considerat mare de conducere. Astfel, se caută soluții pentru un ”divorț”.

Mircea Rednic a anunțat că se desparte de doi jucători

„Katsikas şi Axente au avut foarte multe șanse să demonstreze că merită să joace la Dinamo. Nu m-au convins. Decât să îi ţin, mai bine prefer să joc cu un jucător tânăr, care îşi doreşte. Un fotbalist tânăr poate să arate mult mai bine decât cei doi”, a declarat Rednic, la conferinţa de presă.

Mircea Rednic este lider autoritar la Dinamo și astfel, își asumă în totalitate responsabilitatea inclusiv pentru insuccese: „Nici nu mai am scuze de acum. Eu formez echipa, eu o pregătesc, responsabilitatea începe să fie 100% a mea”, a mai spus „Puriul”.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns