RADU BEREVOESCU, PEPSICO, DESPRE INVESTIŢIA DE 100 MIL. DOLARI LA FABRICA DIN POPEŞTI-LEORDENI: NE-A PERMIS SĂ LOCALIZĂM APROAPE INTEGRAL PROTOFOLIUL DE PRODUSE

Radu Berevoescu, managerul care conduce businessul din România al gigantului din sectorul de băuturi şi snacksuri PepsiCo, spune că una dintre cele mai importante realizări ale grupului a fost finalizarea investiţiei majore în liniile de producţie şi continuarea lucrărilor la depozitul automatizat din fabrica din Popeşti-Leordeni.

Această investiţie de 100 mil. dolari a contribuit la dublarea capaci­tăţii de producţie a fabricii şi la transfor­marea acesteia într-un centru de producţie şi distribuţie de talie europeană, punctează managerul. „Odată cu instalarea noilor linii de producţie, am localizat aproape în întregime portofoliul de produse pentru piaţa românească (Lay’s, Star, Doritos)“, a declarat într-un interviu acordat prin e-mail Radu Berevoescu, general manager & senior commercial director East Balkans în cadrul PepsiCo.

Printre proiectele de investiţii ale PepsiCo se mai află finalizarea unui proiect de energie verde prin integrarea de panouri fotovoltaice în cele trei locaţii din România, inclusiv la Popeşti-Leordeni. În ceea ce priveşte flota auto, compania a înregistrat progrese în direcţia electrificării.

SURSA:https://www.zf.ro/companii/radu-berevoescu-pepsico-despre-investitia-de-100-mil-dolari-la-22401094

Lasă un răspuns