PUTIN: STATELE UNITE, NATO ȘI UCRAINA REFUZĂ NEGOCIERILE DE PACE

„Ei refuză negocierile pe probleme de securitate egală pentru toți. Actualul regim ucrainean refuză, de asemenea, să negocieze”, a declarat președintele rus Vladimir Putin cu referire la dialogul pentru rezolvarea crizei ucrainene.

Cu referire la dialogul pentru rezolvarea crizei ucrainene, președintele rus Vladimir Putin a declarat următoarele:

„Ei refuză negocierile pe probleme de securitate egală pentru toți. Actualul regim ucrainean refuză, de asemenea, să negocieze”.

Liderul rus a vorbit la reuniunea liderilor țărilor africane în cadrul summitului Rusia-Africa, organizat la Sankt Petersburg.

„Toate problemele trebuie rezolvate prin dialog, dar problema este că ei refuză să negocieze cu noi”, a spus Putin, subliniind importanța negocierilor privind soluționarea crizei ucrainene.

De asemenea, afirmând că războiul ucrainean a fost cauzat de amenințările la adresa securității Rusiei, Putin a spus:

„Conflictul se bazează pe faptul că Statele Unite și NATO creează amenințări la adresa securității Rusiei, iar ei refuză să negocieze pe probleme de securitate egale pentru toată lumea, inclusiv pentru Rusia. Ucraina, sau mai degrabă actualul regim ucrainean, refuză de asemenea să negocieze. Ei au anunțat oficial acest lucru. Președintele ucrainean a semnat un decret care interzice dialogul pe această temă”.

SURSA:https://www.trt.net.tr/romana/actualitate/2023/07/28/putin-statele-unite-nato-si-ucraina-refuza-negocierile-de-pace-2017455?fbclid=IwAR2-Db1e46WO1YAjWUzBDs2CyQmzg71WYxlMFg6_rZRA4Pfu92PQ6ADrkM0

Lasă un răspuns