Proprietarii Iulius construiesc cea mai înaltă clădire de birouri din România.

27 de etaje, o înălțime de 155 de metri

Iulian Dascălu, proprietarul Iulius, a anunțat demararea lucrărilor de construcție la cea mai înaltă clădire de birouri din România.

Imobilul va avea 27 de etaje, o înălțime de 155 de metri și va face parte dintr-un ansamblu urbanistic în care se va investi 220 mil. euro.

United Business Center Zero va fi a patra clădire de birouri din totalul de şase pe care le va include proiectul mixt Openville Timişoara, dezvoltat în jurul mallului Iulius Timişoara, după modelul Palas Iaşi. După construcţia tuturor clădirilor de birouri, aici se va forma cel mai important pol de afaceri din vestul ţării, cu o suprafaţă de 130.000 mp, informează capital.ro

UBC Zero va avea o suprafaţă construită de peste 74.900 mp şi, asemenea celorlalte clădiri din ansamblul mixt, va îmbina spaţiile moderne de birouri cu cele de retail. Astfel, demisolul şi parterul vor fi dedicate magazinelor şi restaurantelor tematice, iar la etajul întâi se vor regăsi săli pentru conferinţe şi evenimente. Spaţiile de birouri vor avea o suprafaţă totală de 52.000 mp închiriabili.

UBC Zero va oferi o panoramă spectaculoasă asupra oraşului din orice unghi, datorită faţadei care va fi integral din sticlă. Totodată, cei care vor lucra aici vor avea acces direct la magazinele şi serviciile din Iulius Mall Timişoara şi din noile zone de retail, dar şi la spaţiile de relaxare create în viitorul parc al ansamblului urbanistic.

Cel mai mare pol de business, retail şi entertainment din vestul României va fi inaugurat în trimestrul patru al acestui an, odată cu finalizarea primei etape de dezvoltare. Aceasta va include: noile zone de retail, 50.000 mp de spaţii office în operare şi alţi 52.000 mp în construcţie, un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto şi noi locuri de parcare.

În perioada următoare, vor fi demarate lucrările de construcţie la o nouă parcare subterană şi la un tunel auto care va fluidiza traficul din întregul areal.

Proiectul mixt Openville este realizat de companiile Iulius şi Atterbury Europe, printr-un fond rezultat în urma vânzării a jumătate din mallurile Iulius din Timişora, Cluj-Napoca, Iaşi şi Suceava de către Iulian Dascălu către sud-africanii de la Atterbury Europe.

Sursa: transilvaniabusiness

Lasă un răspuns