Pro Tv și-a făcut de rușine concurența! Emisiunea care îi poartă ghinion Antenei 1

Cei trei lideri ai televiziunii: Pro Tv, Antena 1 și Kanal D, se luptă seară de seară pentru a ocupa primul loc în topul audiențelor. Cel mai adesea, Pro Tv este învingător, rareori fiind detronat de către principalul său concurent, Antena 1.

Același lucru s-a întâmplat și joi seară, Pro Tv fiind lider de audiență, cu un rating de 8,4% în prime time pe intervalul comercial (18-49 de ani). În același interval orar, pe Antena 1 se rula încă un episode din show-ul ”Ultimul trib”, dar postul de televiziune s-a aflat la o distanță considerabilă de concurentul său direct, reușind să înregistreze doar 3,9 puncte de rating.

Kanal D s-a apropiat periculos de Antena 1, dar nu a reușit să se claseze pe locul II. Canalul Tv a reușit să atragă în fața televizoarelor doar 3,5% telespectatori, difuzând celebrul show Exatlon.

Dintre televiziunile de știri, lider de audiență a fost Antena 3, cu un rating de 0,8% pe intervalul commercial (18-49 de ani). Pe locul doi s-a clasat România Tv, cu o cotă de 0,5% pe intervalul commercial (18-49 de ani), iar locul 3 a fost ocupat de către Digi 24, cu o audiență de 0,3%.

 

Sursa: capital.ro

Lasă un răspuns