Primele magazine Mega Image din Moldova se deschid la Bacău şi la Iaşi. Mega Image intră şi în Buzău. Care e oferta de muncă a retailerului

Primele oraşe din Moldova în care retailerul olandezo-belgian Mega Image a ales să se extindă sunt Iaşi şi Bacău. Mai mult, Mega Image va intra, în curând, şi în Buzău. Retailerul a început deja să angajeze pentru supermarketurile din aceste oraşe. Caută de la consilieri clienţi până la şefi de magazine pentru supermarketurile din Iaşi, Bacău, Buzău. 

Mega Image, lider pe segmentul supermarketurilor în Bucureşti, se extinde în Moldova, după cum Economica.net a anunţat, în premieră, în noiembrie. Primele oraşe din Moldova în care se vor deschide supermarketuri Mega Image sunt Bacău şi Iaşi. 
Retailerul va intra, în curând, şi în Buzău. 
În acest sens, Mega Image a început să angajeze personal pentru primele sale magazine din Moldova şi din Buzău. 
În această perioadă, retailerul olandezo-belgian recrutează şefi de magazine şi şefi de departament pentru supermarketurile din Iaşi, Bacău, Buzău.
Candidatul potrivit pentru postul de şef de magazin are ori minimum un an experienţă în funcţia de manager de magazin, ori trei ani experienţă de conducere a unui department sau a echipei unui magazin cu minimum 15 angajaţi în subordine. 
De asemenea, te califici pentru acest post dacă ai absolvit cel puţin studii medii, eşti orientat către clienţi şi către rezultate, conform anunţului de recrutare. 

Mega Image angajează şi 10 şefi de departament în Iaşi, Bacău, Buzău.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai cel puţin un an experienţă în coordonarea unei echipe, ai cunoştinţe medii de engleză, precum şi excelente abilităţi de comunicare, organizare şi de coordonare, potrivit anunţului de recrutare. 

La Bacău şi la Iaşi Mega Image angajează şi consilieri clienţi.

Lanţul de supermarketuri Mega Image, parte a grupului Ahold Delhaize, este prezent pe piaţa românească din anul 1995. 
Mega Image are peste 600 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timişoara şi Cluj, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Româneşti. 
Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional care operează, în prezent, pe trei continente.

Sursa: Economica


Lasă un răspuns