PREȘEDINTELE ERDOĞAN VA EFECTUA O VIZITĂ ÎN SPANIA

Erdoğan va participa la cel de-al 8-lea summit interguvernamental Türkiye-Spania și la Forumul de afaceri Spania-Türkiye.

Președintele Recep Tayyip Erdoğan va efectua o vizită în Spania în perioada 12-13 iunie, cu prilejul celui de-al 8-lea summit interguvernamental Türkiye-Spania.

„Forumul de afaceri Spania-Türkiye” va fi organizat la Madrid, capitala Spaniei, cu participarea președintelui Erdoğan și a prim-ministrului spaniol Pedro Sanchez.

Obiectivul forumului este de a spori cooperarea comercială dintre cele două țări în cadrul panelurilor de discuții pe tema finanțelor, transformărilor ecologice, energiei, infrastructurii și transporturilor.

Cele două țări sprijină transformarea digitală a întreprinderilor mici și mijlocii, iar sectoarele turismului și sănătății oferă, de asemenea, oportunități de investiții reciproce.

SURSA:https://www.trt.net.tr/romana/lume/2024/06/10/presedintele-erdogan-va-efectua-o-vizita-in-spania-2151153?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0bRju-GX6M7lOJmpflXvzfJlThVWj4JfAEysFR9XEOjwBqVZvRdLQ6mqs_aem_AUB4SMrzQsig4wRqZwPg6ds0AQAfuG-JbP8U9csLPk9UFU43Gefu_0UcWbfig8jB2BMdow5iptpZVUR_a9CzFmjw&sfnsn=mo

Lasă un răspuns