PREȘEDINTELE ERDOĞAN SE VA AFLA ÎN SUA ÎN PERIOADA 16-20 SEPTEMBRIE

Președintele Recep Tayyip Erdoğan s-a deplasat astăzi în Statele Unite ale Americii (SUA) pentru a participa la dezbaterile generale ale celei de-a 78-a Adunări Generale a Organizației Națiunilor Unite.

Președintele Recep Tayyip Erdoğan s-a deplasat astăzi în Statele Unite ale Americii (SUA) pentru a participa la dezbaterile generale ale celei de-a 78-a Adunări Generale a Organizației Națiunilor Unite.

Potrivit comunicatului difuzat de Direcția de comunicare, președintele Erdoğan se va afla în Statele Unite ale Americii în perioada 16-20 septembrie cu ocazia celei de-a 78-a Adunări Generale a ONU de la New York.

Șeful statului va susține un discurs intitulat „Restabilirea încrederii și revitalizarea solidarității globale: Accelerarea acțiunilor privind Agenda 2030 și Obiectivele de dezvoltare durabilă pentru pace, prosperitate, dezvoltare și sustenabilitate universală” la 19 septembrie, în prima zi a sesiunii plenare a Adunării Generale.

În timpul vizitei sale la New York, se preconizează că Erdoğan va avea numeroase contacte și întâlniri la nivel înalt, în special cu omologii săi.

SURSA:https://www.trt.net.tr/romana/actualitate/2023/09/16/presedintele-erdogan-se-va-afla-in-sua-in-perioada-16-20-septembrie-2038270?fbclid=IwAR3_fE0iPUOpNwiAIG1sKentMwkPCD2sTO8rbn9BZzXToeoH1FvpqLav8So

Lasă un răspuns