Președintele Erdogan a făcut declarații după reuniunea cabinetului

Erdogan a susținut: „Nimeni nu trebuie să fie deranjat de operațiunile militare ale Türkiye care vizează extinderea cercului de securitate și pace”.

Președintele Recep Tayyip Erdogan a declarat: ”Nu trebuie să tolerăm ipocrizia celor care susțin organizația teroristă separatistă”.

Președintele Erdoğan a făcut declarații după ședința cabinetului.

Erdogan a subliniat că ei nu au cerut permisiune înainte de a lua măsurile care privesc securitatea teritoriului  și poporului turc  și nu vor da socoteală nimănui.

„Nu trebuie să tolerăm fățărnicia celor care susțin organizația teroristă înregistrată în urma jocurilor de schimbare a denumirii” – a afirmat liderul.

Subliniind că nimeni nu va putea forța Türkiye să adopte poziții contrare propriilor interese în domeniile politic, diplomatic, economic și militar, cu amenințări goale, Erdogan a susținut: „Nimeni nu trebuie să fie deranjat de operațiunile militare ale Türkiye care vizează extinderea cercului de securitate și pace”.

Sursa:https://www.trt.net.tr/romana/actualitate/2022/11/29/presedintele-erdogan-a-facut-declaratii-dupa-reuniunea-cabinetului-1912247

Lasă un răspuns