Preluat de BCR în 2014, complexul Silver Mountain din Poiana Braşov se transformă în hotel de patru stele

Banca Comercială Română (BCR) a fost principalul creditor al firmei INR Management Real Estate, deţinută de omul de afaceri Dan Fischer, decedat în 2012, şi care a construit grandiosul proiect intrat în insolvenţă în 2013. 

Banca şi-a adjudecat în 2014  proiectul pentru suma de 49,7 milioane de euro. CITEŞTE ŞI BCR a preluat proiectul de lux Silver Mountain şi vrea să construiască cel mai mare teren de golf din România

Bookingpedia a închiriat camere de la BCR şi va fi operatorul apartamentelor şi facilitatilor din cadrul complexului. Pe lângă închirierea celor 132 de apartamente, va fi închiriată şi sala multifuncţională ce cuprinde restaurantul, centrul SPA şi sălile de conferinţă. Suprafata utilă inchiriată este de aproximativ 20.000 de mp, se arată într-un comunicat de presă.

Tranzactia a fost intermediata de compania EST Hospitality, consultantul ales de BCR, proprietarul apartamentelor din Complexul Silver Mountain.

Silver Mountain Resort este amplasat în Poiana Brasov, la 15 km de Braşov. La trei km se află cele 12 pârtii de schi cu diverse grade de dificultate. Complexul este construit pe un teren cu suprafata de 2,5 ha şi cuprinde patru cladiri de apartamente, cu parcare subterană şi clădirea în care funcţionează celelalte servicii oferite clienţilor.

Apartamentele vor fi în continuare promovate pentru vânzarea retail, iar viitorii proprietari au la dispoziție atât un apartament de vacanţă, cât şi posibilitatea unei investiţii pe termen lung.

Sursa: economica.net

Lasă un răspuns