PLOAIE DE GOLURI DE LA FENERBAHÇE…

Reprezentativa Türkiye, echipa Fenerbahçe a învins cu 5-0 formația Zimbru din Moldova în turul 2 al preliminariilor UEFA Conference League.

Reprezentativa Türkiye, echipa Fenerbahçe a învins cu 5-0 formația Zimbru din Moldova în turul 2 al preliminariilor UEFA Conference League, obținând un mare avantaj înaintea meciului revanșă.

Fenerbahçe, care a debutat bine în acest sezon sub conducerea lui İsmail Kartal, în ciuda vremii caniculare a început cu presiune meciul disputat pe stadionul Ülker.

Reprezentativa din Türkiye a preluat conducerea cu 1-0 în minutul 11, prin lovitura elegantă a lui Ferdi Kadıoğlu.

În minutul 13 al meciului, galben-albaștrii a mărit diferența la 2, datorită golului noului transfer Ryan Kent și a încheiat prima repriză cu 2-0.

Începând eficient repriza a doua, Fenerbahçe a trecut înainte cu 3-0 prin golul marcat de Edin Dzeko, un alt nou transfer.

Sebastian Szymanski, care a fost inclus în lot în acest sezon, a semnat scorul 4-0 în minutul 63 al meciului, iar cu golul final al lui King din minutul 88, Fenerbahçe a părăsit terenul învingătoare cu scorul 5-0 și a trecut în avantaj pentru tur.

Emre Mor a jucat timp de 11 minute…

Emre Mor, care a intrat în minutul 62 al meciului în locul lui Ryan Kent, a putut fi prezent pe teren doar 11 minute din cauza unei accidentări.

Emre Mor, care s-a accidentat în urma unei poziții cu adversarul său în joc, a fost înlocuit de İrfan Can Kahveci în minutul 73.

Jucătorii Fenerbahce au scandat frecvent în favoarea lui İsmail Kartal în timpul meciului și i-au susținut pe Dusan Tadic și Edin Dzeko, care au jucat excelent în primele lor meciuri oficiale.

Revanșa dintre cele două echipe va avea loc marți, 1 august, în Moldova.

SURSA:https://www.trt.net.tr/romana/sport/2023/07/27/ploaie-de-goluri-de-la-fenerbahce-2016626?fbclid=IwAR0yj0UrMRfPsa8NBg4cI41QAk6PZiWBZ8opVVqZL6VpWTSTv4MCwB6gmgE

Lasă un răspuns