Nighters, afacerea cu pijamale pe dimensiunile dorite, inceputa cu 80.000 de lei

Marcela este pasionata de modalitatile de a oferi mici atentii oamenilor dragi. De aici a dezvoltat o idee de cadou, pijamale croite pe dimensiunile clientei, impachetate atent – o afacere in care a investit 80.000 de lei. Investitia a implicat achizitia de materiale si accesorii pentru confectionarea produselor, dar si consumabile pentru livrarea comenzilor, precum cutii si alte materiale.

Antreprenoarea a gandit o linie colorata de pijamale si a lansat-o pe site, ca experiment, la pretul de 181 de lei. In prezent, colectia numara 150 de modele.

Cu o cifra de afaceri de peste 200.000 de euro in 2017, Marcela spera ca firma sa, Baden Design, infiintata in 2013, sa atinga o crestere de cel putin 35%, in 2018.

Echipa pe care o coordoneaza numara 30 de persoane, care asigura atat productia pentru export, in tari precum Marea Britanie, cat si productia brandului propriu, Nighters, destinat momentan doar pietei locale.

Relatia cu clientii in online

In luna septembrie a participat pentru prima data la targul Half is free, unde produsele sunt vandute la jumatate de pret. Aici a vandut cea mai mare parte din pijamalele pe care le-a expus, iar in perioada care a urmat, comenzile au inregistrat o crestere semnificativa, triplandu-se.

Pentru tanara antreprenoare, relatia cu clientele este foarte importanta in comertul online: “Relatia cu clientul in online e vitala in comertul electronic. Inainte sa-ti vinzi produsul, vinzi o experienta de shopping online. Si aceasta trebuie sa fie neaparat una placuta. Ajustam, discutam, gasim variante favorabile personalizate fiecarei cliente, astfel incat, la finalul zilei sa stim ca fiecare dintre clientele noastre a primit exact ce si-a dorit. Asta ne-a ajutat extrem de mult, iar numarul de clienti a crescut preponderent pe baza de recomandare”, spune antreprenoarea.

In prezent, Nighters lucreaza la un proiect nou, in colaborare cu brandul Baden 11, urmand sa lanseze pana la finalul anului o capsula cu articole casual care se vor regasi atat pe site-ul nighters.ro, cat si integrate in colectia Baden 11.

Viitorul Nighters

Planul este ca numarul de comenzi sa creasca in urmatoarele luni. Marcela spera ca anul viitor vanzarile de pijamale Nighters sa inregistreze o crestere de 60-70% si prefigureaza in viitorul apropiat deschiderea unui punct de vanzare intr-un centru comercial.

Pentru anul urmator, in toamna, planul este de a-si expune produsele la targurile de specialitate din Londra, pentru a capata mai multa experienta in domeniu si pentru a vedea daca produsele sunt apreciate si in afara.

 

Sursa: wall-street.ro

Lasă un răspuns