MINISTRUL TRANSPORTURILOR ȘI INFRASTRUCTURII URALOĞLU SE AFLĂ LA BRUXELLES

Uraloğlu a declarat că o cooperare strânsă între Türkiye și UE în domeniul transporturilor va da un nou impuls relațiilor reciproce.

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Abdulkadir Uraloğlu, a declarat că „Dialogul la nivel înalt privind transporturile” este de mare importanță pentru menținerea și dezvoltarea cooperării dintre Türkiye și Uniunea Europeană (UE) în domeniul transporturilor.

Uraloğlu s-a întâlnit cu comisarul european pentru transporturi, Adina Valean, la Bruxelles, capitala Belgiei.

În timpul întâlnirii Uraloğlu a declarat că o cooperare strânsă între Türkiye și UE în domeniul transporturilor va da un nou impuls relațiilor reciproce.

Ministrul a subliniat, de asemenea, că Türkiye este pregătită pentru noi oportunități de cooperare cu UE în sectorul transporturilor.

Oficialul a publicat ulteriorun mesaj pe contul său de socializare X în care a notat: „La Bruxelles, unde ne aflăm cu prilejul Global Gateway Forum, ne-am întâlnit pentru prima dată cu comisarul european pentru transporturi, Adina Valean. În timpul întâlnirii am evaluat cooperarea în diferite domenii în cadrul Uniunii Europene și am subliniat importanța țării noastre pentru coridoarele internaționale de transport.”

SURSA:https://www.trt.net.tr/romana/lume/2023/10/25/ministrul-transporturilor-si-infrastructurii-uraloglu-se-afla-la-bruxelles-2055877?fbclid=IwAR3ivnzzzZHW3Rx6EW4eFAhbclzGXJvf3RtGBYX_GQY-HHy6rBFpvTijfxU

Lasă un răspuns