MAI MULŢI ROMÂNI AU CUMPĂRAT BILETE LA CONCERTELE COLDPLAY DIN VARA LUI 2024 DE LA BUCUREŞTI DECÂT AU SUBSCRIS ACŢIUNI LA HIDROELECTRICA

Cu două concerte deja sold-out pe Arena Naţională din Bucureşti pe 12 şi 13 iunie 2024, în urma unor vânzări online care la un moment dat aveau cozi chiar şi de 90.000 de fani, britanicii de la Coldplay au vândut pe 25 iulie 2023 în România în câteva ore circa 110-120 de mii de bilete.

Cu alte cuvinte de câteva ori peste numărul investitorilor care au subscris în oferta de listare a producătorului de energie Hidroelectrica la Bursa de Valori Bucureşti, de aproximativ 40-45 de mii de investitori, potrivit datelor ZF. Cei care vor asculta melodii precum Fix You, Yellow, A sky full of stars, de pe gazonul Arenei Naţionale, fără loc, în faţa scenei, au plătit 480 de lei pe bilet.

Această categorie a fost epuizată în doar câteva ore ieri. Cel mai ieftin bilet a fost în jur de 200 de lei. Ulterior unele bilete au început să apară în câteva anunţuri de vânzare pe platforma de comerţ online OLX la preţuri de câteva ori mai mari faţă de cele din prevânzare. În cazul Hidroelectrica, suma minimă de subscriere a fost de 5.600 de lei echivalentul a 50 de acţiuni. Cei care au subscris în oferta de acum o lună au astăzi un câştig de 11%.

SURSA:https://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/mai-multi-romani-au-cumparat-bilete-la-concertele-coldplay-din-vara-22033523

Lasă un răspuns