„Killerița” lui Naomi Osaka de la Jocurile Olimpice se laudă că a bătut-o și pe Simona Halep: „De două ori chiar!”

Marketa Vondrousova (Cehia, 42 WTA) a devenit coșmarul fanilor tenisului din Japonia, după ce a eliminat-o pe jucătoarea locală Naomi Osaka (2 WTA) în optimi, cu scorul de 6-1, 6-4. Vondrousova a vorbit după meci și a menționat-o pe Simona Halep (România, 10 WTA) în discursul ei. 

Marketa Vondrousova a jubilat după ce a eliminat-o pe favorita gazdelor Naomi Osaka la Jocurile Olimpice! Cehoaica spune că victoria împotriva niponei este cea mai importantă din cariera ei, în ciuda faptului că a învins-o și pe Simona Halep în două rânduri.

De asemenea, Marketa „a răpus” o altă româncă chiar în turneul de tenis olimpic! Mihaela Buzărnescu a făcut și ea cunoștință cu „loviturile de ciocan” ale Vondrousovei, pierzând fără drept de apel în fața acesteia, în turul secund, scor 6-1, 6-2.

Marketa Vondrousova se laudă că a bătut-o și pe Simona Halep, după ce a eliminat-o pe Naomi Osaka de la Jocurile Olimpice

Marketa Vondrousova s-a lăudat că a învins-o și pe Simona Halep, după ce a trecut de Naomi Osaka la Jocurile Olimpice: „Cred că aceasta a fost una dintre cele mai importante victorii ale carierei mele, fără îndoială! Am învins-o și pe Simona Halep, de două ori chiar, dar cred că acum Naomi este cea mai bună dintre toate, cea mai bună din punct de vedere al jocului, pe lângă faptul că este o vedetă la aceste Jocuri Olimpice de la Tokyo 2020. Trebuia să fie greu pentru ea, dar n-am cum să nu fiu fericită! Nu am avut niciun fel de presiune, este clar că al doilea set a fost mult mai echilibrat decât primul.

Am suferit puțin, știam că trebuie să închid meciul și, din fericire, am reușit să obțin victoria în două seturi. Sunt foarte mulțumită de modul în care am jucat astăzi! Primul set a fost incredibil, sper să joc în continuare la fel de bine ca și astăzi”, a declarat Vondrousova, în timp ce Osaka a avut o atitudine incredibilă în fața jurnaliștilor. Marketa are 2-1 în meciurile directe cu Simona, învingând-o pe româncă în optimi la Indian Wells 2019, cu 6-2, 3-6, 6-2, și în turul secund la Roma 2019, scor 2-6, 7-5, 6-3! Halep a câștigat în fața Vondrousovei la Stuttgart 2021, în optimi, scor 6-1, 6-3.

Sursa:https://www.prosport.ro/alte-sporturi/tenis/marketa-vondrousova-naomi-osaka-se-lauda-simona-halep-jocurile-olimpice-19301118

Lasă un răspuns