ION ȚIRIAC, UN MILIARDAR PATRIOT! A VENIT SĂ VADĂ ROMÂNIA – UCRAINA 3-0 ȘI S-A CAZAT ÎNTR-UNUL DINTRE CELE MAI SCUMPE HOTELURI DIN MUNCHEN

Omul de afaceri român Ion Țiriac s-a dus la Munchen să vadă România – Ucraina 3-0, cazându-se la unul dintre cele mai scumpe hoteluri din orașul german.

Naționala antrenată de Edi Iordănescu a avut un spectator de lux la meciul cu Ucraina de la EURO 2024, în persoana miliardarului român Ion Țiriac.

Ion Țiriac s-a cazat la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Munchem, înainte de România – Ucraina 3-0

Omul de afaceri a dorit să vadă din tribune meciul România – Ucraina 3-0, primul al tricolorilor în Grupa E de la EURO 2024. Miliardarul român a fost martor la victoria fabuloasă a „tricolorilot”, venită după golurile marcate de Nicolae Stanciu (29), Răzvan Marin (53) și Denis Drăguș (57).

Înaintea confruntării, Ion Țiriac a fost surprins într-un hotel de cinci stele, unde o cameră costă, pe noapte, între 570 și 1380 de euro pe noapte. Stabilimentul se numește Vier Jahreszeiten Kempinski, aflându-se pe Maximilianstrasse 17 din Munchen.

Miliardarul român a avut o scurtă întrevedere cu trei oameni de afaceri, după care a rămas singur la masă, fiind surprins de cei de la iAM Sport.

Victorii categorie la EURO 2024 au obținut doar Germania, Spania și România

Naționala de fotbal a României a obținut a doua cea mai clară victorie dintre toate rezultatele consemnate până în acest moment la EURO 2024.

În partida de deschidere, care a contat pentru Grupa A, Germania s-a impus clar cu 5-1 în fața Scoției, golurile fiind marcate de Wirtz (10). Musiala (19), Havertz (45+1-p), Füllkrug (68) și Can (90+3), iar germanul Rüdiger a deviat mingea în propria poartă în minutul 87.

Ulterior, Spania a învins Croația cu 3-0 în Grupa B, toate golurile fiind marcate în prima repriză. Morata a deschis scorul pentru iberici (29), după care Ruiz a majorat diferența (32). Carvajal a marcat și el în ultimele secunde ale parțialului.

Nicolae Stanciu a deschis drumul spre victorie al României

În România – Ucraina 3-0, Nicolae Stanciu a deschis scorul cu un eurogol. Man a interceptat pasa greșită a portarului Lunin, i-a pasat lui Stanciu, care a făcut 2-3 pași, după care a șutat senzațional la vinclu, din afara careului.

În partea a doua a confruntării de la Munchen, naționala antrenată de Edi Iordănescu a înscris de alte două ori. Prima dată a făcut-o Răzvan Marin, în minutul 53, cu un șut fenomenal din afara careului, la capătul unei prelungite faze de atac.

Patru minute mai târziu, Dennis Man a intrat în careu pe dreapta, a driblat un adversar, a centrat la marginea careului mic, iar Denis Drăguș a îndeplinit o simplă formalitate din fața porții goale.

SURSA:https://www.prosport.ro/fotbal-extern/euro-2024/ion-tiriac-un-miliardar-patriot-a-venit-sa-vada-romania-ucraina-3-0-si-s-a-cazat-intr-unul-dintre-cele-mai-scumpe-hoteluri-din-munchen-19918685

Lasă un răspuns