ÎNTREVEDERILE MINISTRULUI AFACERILOR EXTERNE, HAKAN FIDAN LA NEW YORK

Ministrul afacerilor externe, Hakan Fidan s-a întâlnit cu comisarul Uniunii Europene (UE) pentru afaceri interne, Ylva Johansson, la Türkevi (Casa Turcă) din New York, Statele Unite ale Americii (SUA).

Întrevederile ministrului afacerilor externe, Hakan Fidan la New York

În postarea distribuită de Ministerul Afacerilor Externe în rețeaua de socializare X cu privire la întrevederile ministrului Fidan la New York au fost precizate următoarele:

„Ministrul Hakan Fidan s-a întâlnit cu comisarul european pentru afaceri interne, Ylva Johansson la Türkevi, în marja Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite. În timpul întâlnirii, s-a discutat despre liberalizarea regimului de vize și lupta împotriva migrației neregulamentare”.

Într-o altă postare a ministerului, s-a raportat că Hakan Fidan a participat, de asemenea, la reuniunea Grupului de contact pentru musulmanii din Europa al Organizației Cooperării Islamice (OCI).

 

SURSA:https://www.trt.net.tr/romana/actualitate/2023/09/21/intrevederile-ministrului-afacerilor-externe-hakan-fidan-la-new-york-2040306?fbclid=IwAR1terqRQN2DAesWJgkmNGIXZ5KZwI4IXLgARmIAvpfutJVUbJbFWV8TvuU

Lasă un răspuns