INSTITUTUL YUNUS EMRE A PARTICIPAT LA ASIA FOOD FEST

Institutul Yunus Emre a participat în perioada 21 – 23 iulie la cea de-a treia ediție Asia Food Fest, festival dedicat bucătăriei asiatice, organizat în Parcul Titan din Capitală.
Timp de trei zile cei peste 50 de participanți din țări precum Turcia, China, India, Iran, Irak, Vietnam, Tailanda, Indonezia, Coreea de Sud, Sri Lanka, Siria, Liban, Japonia, Mongolia, Malaysia au avut ocazia de a-și prezenta gastronomia și valorile culturale ale propriilor țări.
Adulții și copii ce au participat la festival, pe lângă standurile de prezentare și gastronomice au avut ocazia de a experimenta artele tradiționale prin atelierele organizate. La standul Turciei au fost prezentate arta picturii pe apă Ebru și arta caligrafiei.
Paradele în costume tradiționale turcești, japoneze, coreene, chinezești și indiene au suscitat, de asemenea, interesul tuturor iubitorilor de cultură.
Festivalul a continuat cu proiecțiile diferitelor filme ale cinematografiei țărilor participante.
Institutul Yunus Emre ce are misiunea de a prezenta cultura, artele și istoria Turciei își continuă activitățile în prezent prin 84 de institute din 78 de țări.
SURSA:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02h5jC1S5PFPiYq3JHCnVyRiBZJEszUpWs8UKiasxKELGu4PXwdL1onv83qpRwup6Kl&id=100063733292373

Lasă un răspuns