ÎNSCRIERI ONLINE 2024: ACCELERATOR PENTRU STARTUP-URI ȘI ONG-URI ROMÂNEȘTI. 5.000 EUR PENTRU PROIECTUL CÂȘTIGĂTOR

Startup-urile și ONG-urile românești de soluții tech pentru educația, sănătatea și bunăstarea copiilor și adolescenților se pot înscrie într-un accelerator care oferă, prin altele, și posibilitatea de a accesa o finanțare nerambursabilă.

Înscrierile la Innovators for Children se fac AICI până pe 19 august 2024.

De asemenea, se pot înscrie și ONG-uri și antreprenori sociali din întreaga țară care includ în soluțiile propuse componenta tehnologică.

Programul ajuns la cea de-a 6-a ediție este dedicat dezvoltării și implementării soluțiilor tehnologice care îmbunătățesc viețile copiilor și adolescenților cu vârsta între 0 – 18 ani. Participanții vor trece printr-un proces de accelerare de două luni pentru dezvoltarea, implementarea și scalarea soluțiilor lor.

Startup-urile selectate în program vor beneficia de mentorat, consultanță, suport financiar și acces la o rețea de experți, parteneri și organizații relevante din domenium, iar proiectele finaliste vor avea șansa de a accesa o finanțare nerambursabilă.

Sunt căutate în special soluții tehnologice scalabile. Proiectele pot fi în diferite stadii de dezvoltare, de la idei și prototipuri până la soluții deja disponibile pe piață, de maximum un an.

Calendarul programului

După închiderea înscrierilor și în urma procesului de selecție, 10-15 proiecte inovatoare vor fi alese de juriu pentru participarea în program. Innovators for Children 2024 se desfășoară între 24 septembrie – 29 noiembrie, perioadă în care startup-urile participante vor trece printr-un proces accelerat de învățare și creștere.

Workshopurile din program vizează teme precum: metode de validare a businessului, child safeguarding, impact measurement, management financiar, pricing, pitching.

Programul se încheie la începutul lunii decembrie cu evenimentul public Pitch Day, în care participanții își vor prezenta soluțiile și evoluția din program. Va fi desemnat un câștigător care va primi o finanțare de 5.000 Euro și va beneficia de o campanie media de promovare, pliată pe nevoile sale de comunicare.

SURSA:https://www.startupcafe.ro/idei-antreprenori/inscrieri-online-2024-accelerator-startup-ong-proiect-castigator.htm

Lasă un răspuns