ÎNCĂ UN PRODUCĂTOR DE MAȘINI ELECTRICE DECLARĂ FALIMENT

Producătorul de mașini electrice a declarat faliment: Vineri, 8 martie, o nouă companie a anunțat că a demarat procedurile pentru declararea falimentului. Acest anunț survine în contextul în care, recent, compania care produce mașini electrice a impus norme reduse de lucru angajaților săi. Este a doua declarație de faliment înregistrată de companie în ultimii ani. Deși a încercat să se mențină pe piață, a reușit să vândă doar 1.350 de vehicule, situându-se într-o poziție dificilă pe piața mașinilor electrice.

Producătorul de mașini electrice a declarat faliment

Compania de mașini electronice din Aachen e.Go a depus documentele pentru insolvență vineri dimineață la tribunalul Aachen. Este a doua cerere de insolvență din istoria companiei după ce e.Go a avut probleme și în urma pandemiei corona. Atunci au existat întreruperi în lanțurile de aprovizionare timp de mai multe săptămâni, relatează „Aachener Zeitung”.

e.Go a trimis deja o mare parte din angajații săi din producție la muncă cu normă scurtă în urmă cu câteva săptămâni. Iar zilele trecute munca cu normă redusă a fost extinsă și la alți angajați. Situația producătorului de mașini electrice este tensionată de mai mult timp. În consecință, e.Go a vândut până acum doar 1.350 de vehicule. Compania avut mari speranțe pentru noua mașină electrică „e.wave X”, pentru care a comunicat că au existat până la 11.000 de rezervări. Cu toate acestea, o reglementare a Uniunea Europeană (UE) a întârziat livrarea mașinii și a dus în cele din urmă la prăbușirea e.GO, conform T-online.de.

SURSA:https://ziarulromanesc.de/stiri/producatorul-de-masini-electrice-a-declarat-faliment/

Lasă un răspuns