IMPORTANTA ZILEI DE 15 IULIE PENTRU TURCIA SI PENTRU INTREAGA LUME

Ce s-a intamplat in data de 15 Iulie (15 Iul 2016)? De ce nu trebuie uitata aceasta zi? Bineinteles ca nu se poate raspuunde la aceste intrebari in cateva randuri dar incercam sa facem un rezumat.
In seara zilei de 15 Iulie, dupa ora 20.00, in mai multe orase importante din Turcia in special in Istanbul, Ankara si Izmir, Organizatia terorista FETO cu puterile care stau in spatele ei, au pornit o lovitura de stat. Aceasta s-a facut prin teroristii care s-au infiltrat in armata de-a lungul timpului, pe o perioada de peste 40 ani. Un numar important de generali, amirali si alte persoane cu grade inalte in armata impreuna cu soldati mintiti de ei, au iesit pe strazile importante ale marilor orase si au atacat Institutiile importante de Stat inclusiv Parlamentul Turciei si cladirile Radiolui si al Televiziunii.
Imediat dupa ce a aparut stirea ca era vorba de o lovitura de stat, poporul Turc a iesit pe strazi, s-au adunat milioane de oameni in piete pana la aeroporturi, cu Politia, Jandarmeria si cei din Armata care nu faceau parte din grupul terorist, ca sa salveze tara si democratia. Chiar daca teroristii au folosit in noaptea respectiva toate felurile de arme inclusiv tancuri, elicoptere si avioane de vanatoare, indreptate impotriva oamenilor neinarmati, chiar daca au murit 254 oameni si alti 2194 au fost raniti, au reusit sa opreasca lovitura de stat. Spre dimineata Politia si cei din Armata care nu au participat la aceasta lovitura, au reusit sa aresteze aproape pe toti cei responsabili pentru cele intamplate. Dimineata Turcia a ajuns la o victorie importanta in istoria ei, Victoria democratiei.
Ceea ce s-a intamplat in 15 Iulie este o lectie importanta atat pentru Turcia cat si pentru celelalte tari. Acest grup de teroristi s-a organizat pe ascuns, de peste 40 ani in Turcia, in toate Institutiile de Stat, mai ales in Armata, Politie, Justitie si Educatie. Pe langa aceasta, erau organizati si printre civili in fiecare oras si cartier.
Acest Grup de teroristi (FETO) este organizat si alte parti, in peste 100 tari din lume inclusiv in Romania. In tarile in care sunt, lucreaza la fel ca si in Turcia. Activitatile practicate de ei sunt extrem de ascunse si din afara se vad ca fiind activitati nevinovate dar prin aceasta strategie ei se protejeaza pe ei si scopul lor. Chiar daca pentru o perioada s-ar vedea ca au activitati bune, la fel ca si in cazul Turciei, cand considera ca au ajuns la un nivel ridicat de putere in Institutiile de Stat, prin ordine de la cei care ii sustin, incep sa manipuleze conducatorii la nivel inalt ca sa emita hotarari chiar daca acestea sunt impotriva tarii. Autoritatile si conducerea ajung manipulate de ei.
Toate tarile in care exista aceasta Organizatie terorista trebuie sa ia masuri impotriva ei, inainte sa traiasca o experienta traumatica la fel ca cea a Turciei, si aceasta pentru securitatea nationala a fiecarei tari!
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu 7 persoane, persoane în picioare şi în aer liber
Sursa:https://www.facebook.com/317013955755892/posts/966132547510693/

Lasă un răspuns