Ibis Styles Bucharest Erbas, o investiţie de peste 4 milioane

Societatea Construcţii Erbaşu, condusă de Cristian Erbaşu, a investit peste 4 milioane de euro în hotelul Ibis Styles Bucharest Erbas, situat în zona de nord a Bucureştiului.

Hotelul este operat de Orbis Hotel Group, partener al AccorHotels, şi licenţiator unic pentru toate mărcile AccorHotels din regiunea Europei de Est, în cadrul unui acord de management.

Renovarea clădirii care găzduieşte hotelul a durat 18 luni şi a cuprins întregul imobil, inclusiv sistemul electric şi instalaţiile, din vechiul hotel rămânând doar structura, care a fost consolidată.

Ibis Styles Bucharest Erbas este primul hotel Ibis Styles din Bucureşti şi are 80 de camere, restaurant, bar, o sală de conferinţe, un business lounge şi un colţ pentru copii.

Hotelul este poziţionat în imediata apropiere a zonei de birouri Floreasca-Pipera şi beneficiază de acces uşor la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti.

„Ne aşteptăm să fie un business roditor, bine primit pe piaţă. Cred că în piaţa hotelieră a Capitalei mai este loc, încă. Ne aşteptăm ca investiţia să fie amortizată în circa şase-şapte ani. Investiţia a fost mai mare cu circa 20% decât cea care ar fi fost necesară pentru un hotel la aceste standarde, având în vedere că a fost făcut într-un timp foarte scurt. Trebuie să precizez că urmează să mai fie construită încă o aripă a hotelului „, a declarat Cristian Erbaşu proprietarul hotelului.

Lasă un răspuns