I-A CERUT UNUI LUPTĂTOR PROFESIONIST SĂ-L LOVEASCĂ, IAR CE A URMAT A ADUNAT PESTE 14 MILIOANE DE VIZUALIZĂRI

Un fan al luptelor de contact a făcut un gest nesăbuit și i-a cerut lui Jon Jones (36 de ani), campion UFC la categoria grea, să-l lovească.

I-a cerut lui Jon Jones să-l lovească și a ajuns la spital: ”Ce a fost în capul lui?”

Luptătorul de MMA s-a conformat și i-a aplicat tânărului o lovitură puternică de picior. Totuși, fanul nu s-a dat bătut și i-a transmis lui Jones să-l mai lovească o dată.

Vizibil afectat în urma loviturilor, tânărul a ajuns în cârje la spital, iar imaginile au devenit rapid virale. Peste 14 milioane de vizualizări au adunat în mai puțin de 24 de ore, iar internauții l-au ironizat pe fan: ”Ce ai de câștigat dacă îi ceri unuia dintre cei mai mari luptători din istorie să te lovească?”, ”Ar trebui dat în judecată! Puștiul, nu sportivul” sau ”Ce a fost în capul lui?”, au fost doar câteva dintre reacțiile de pe rețelele sociale.

Aflat în plin proces de recuperare, Jones a refuzat invitația UFC de a lupta la gala din Las Vegas, programată pe 13 aprilie: ”Oricât de onorat aș fi de invitație, nu cred că voi fi pregătit. Pur și simplu nu cred”, a spus de curând americanul, potrivit Forbes.

  • Palmaresul lui Jon Jones din UFC cuprinde 27 de victorii și o singură înfrângere.
  • Jones nu a mai luptat din martie 2023.

 

SURSA:https://www.digisport.ro/special/i-a-cerut-unui-luptator-profesionist-sa-l-loveasca-iar-ce-a-urmat-a-adunat-peste-14-milioane-de-vizualizari-2865231

Lasă un răspuns