HAGARI: „CEI CARE CONSIDERĂ CĂ PUTEM ÎNLĂTURA HAMAS SE ÎNȘEALĂ”

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, Daniel Hagari a afirmat următoarele: „Mișcarea Hamas este înrădăcinată în inimile oamenilor. Cei care consideră că putem înlătura Hamas se înșeală”.

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, Daniel Hagari indicând că mișcarea de rezistență palestiniană Hamas reprezintă o ideologie și un partid politic, a afirmat următoarele:

„Mișcarea Hamas este înrădăcinată în inimile oamenilor. Cei care consideră că putem înlătura Hamas se înșeală”.

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, Daniel Hagari a făcut o declarație pentru postul de televiziune Channel 13 cu privire la atacurile Israelului în Gaza, care au provocat un mare dezastru umanitar.

Vorbind despre „obiectivul de a eradica Hamas” susținut de premierul israelian Benjamin Netanyahu, Hagari a spus că „ideea de a distruge Hamas este aruncare de nisip în ochii poporului”.

„Hamas este o idee, un partid politic. Este înrădăcinat în inimile oamenilor. Cei care cred că putem elimina Hamas se înșeală”, a menționat Hagari.

Totodată, oficialul a sugerat că „ar trebui să se creeze altceva pentru a înlocui Hamas”, adăugând că este „imposibil” să se aducă înapoi toți prizonierii din Gaza prin atacuri militare.

SURSA:https://www.trt.net.tr/romana/lume/2024/06/20/hagari-cei-care-considera-ca-putem-inlatura-hamas-se-inseala-2154398?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1_LxxXj6J1C6CwzSYOK11osE5fXp0OnFkM7G9iCHcFdY-JDxwRA-91wiw_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcw&sfnsn=mo

Lasă un răspuns