GICĂ HAGI RĂMÂNE FĂRĂ UN OM DE BAZĂ LA FARUL: „CRED CĂ NICI JUCĂTORUL NU MAI VREA!”

Gică Hagi (59 de ani) nu crede că Louis Munteanu (21 de ani) va mai continua la Farul și din stagiunea viitoare.

Louis Munteanu, atacant aflat sub contract cu Fiorentina, a fost împrumutat încă un sezon la Farul. A contribuit cu 5 goluri la intrarea campioanei în play-off. Gică Hagi simte că nu îl mai poate păstra și din stagiunea următoare.

Gică Hagi, detalii despre situația lui Louis Munteanu

„El deocamdată e cu noi, ne-a ajutat foarte tare să ajungem aici. Se simte bine, e jucătorul lui Fiorentina. Cam asta este. În rest vom vedea.

Mai sunt zile. Nu îl împrumut eu. Depinde de ce vrea Fiorentina. El a stat doi ani la mine, cred că nici jucătorul nu mai vrea. Vrea și el altceva”, a spus Gică Hagi la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

În cadrul emisiunii citate, Gică Hagi a adus în discuție și alt fotbalist format în academia de la malul mării. Adrian Mazilu (18 ani), împrumutat de Brighton la Vitesse, ultima clasată din Eredivisie, a strâns doar 5 minute în acest campionat.

Ce vină să am eu când Mazilu se duce la ultima clasată din Olanda și nu joacă?! Că nu îl bagă antrenorul sau știu eu cine… Nu există răspuns. Un jucător care a demonstrat, a fost campion și a ieșit cel mai bun tânăr jucător din campionat. Acum nu joacă la ultima din Olanda. El e același jucător! Hagi știe să scoată din el. El a decis în teren. Noi îi învățăm și jucăm fotbal bun. Eu nu pot face mai mult de atât. Dacă vreți să fac mai mult, trebuie să fie mai mulți bani. Altfel nu se poate!
– Gică Hagi

 

SURSA:https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gica-hagi-louis-munteanu-farul-734204.html

Lasă un răspuns