GICĂ HAGI A DEZVĂLUIT CINE A FOST IDOLUL SĂU. ”NE-A ARĂTAT CĂ POȚI FI CEL MAI BUN”

Gheorghe Hagi (59 de ani) a fost prezent la avanpremiera filmului Nasty, care a avut loc marți seară, care i-a fost dedicat lui Ilie Năstase (77 de ani).

Gică Hagi: ”Ilie Năstase a fost un idol”

Filmul este despre viaţa şi cariera celui care a fost primul număr 1 mondial din istoria ATP. Managerul tehnic al campioanei României, bun prieten cu Năstase, a fost acolo și a dezvăluit că acesta i-a fost idol în copilărie.

”Pentru mine, pentru toţi din generaţia mea, Ilie Năstase a fost un idol. El ne-a inspirat, ne-a arătat că poţi fi cel mai bun.

A reprezentat România la cel mai înalt nivel. A fost un sportiv de nota 10, a făcut la maximum tot ce a făcut pe teren. El în afară de jucat tenis, el avea şi o tehnică foarte bună. Atât cu racheta, cât şi cu mintea.

Mă bucur că s-a făcut acest film, sper să vină toată lumea şi să vadă un campion din toate punctele de vedere, tehnică, personalitate, creativitate, de toate”, a spus Hagi.

Hagi: ”De excepţie, un geniu, vedea lucrurile cu o secundă înaintea celorlalţi”

”Regele” a explicat, mai apoi, și de ce Ilie Năstase a fost ”unicat” în istoria sportului-alb.

”E important că el a lăsat ceva în urmă, o amprentă, un exemplu foarte bun pentru cei tineri. Toţi cei care vor să devină jucători de tenis văd că se poate, se poate să ajungi cel mai bun

Ilie Năstase a fost un jucător de excepţie, un geniu, vedea lucrurile cu o secundă înaintea celorlalţi.

Asta înseamnă să fii campion, să vezi lucrurile înaintea celorlalţi”, a mai spus Hagi, care a menţionat că în viitor e posibil să apară un film şi despre cariera sa.

Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”

Ilie Năstase a apărut alături de soția sa Ioana, despre care spunea recent că e ”cea mai frumoasă femeie din lume”

Screenshot 2024-04-16 at 21.24.01

Am ţinut foarte mult să fiu în viaţă, să nu-mi facă filmul după ce nu mai eram în viaţă. I-am spus soţiei că sunt foarte fericit că văd atâta lume.

Filmul e realizat bine, i-a luat trei ani regizorului să-l facă. S-a filmat în Anglia, Italia, Los Angeles. Nu am vrut să-l văd înainte de premieră. Prietenii mei au fost adevăraţi prieteni.

Am făcut cum am vrut eu, sunt foarte fericit de cum a ieşit. Mai mult de numărul unu nu puteam să fiu”, a declarat Ilie Năstase.

SURSA:https://www.digisport.ro/special/gica-hagi-a-dezvaluit-cine-a-fost-idolul-sau-ne-a-aratat-ca-poti-fi-cel-mai-bun-2924275

Lasă un răspuns