GHEORGHE HAGI A ADMIS LA CONFERINȚĂ: „M-AI PRINS ÎN OFSAID! AM ȘI MOMENTE CA ASTEA”

Gică Hagi (59 de ani), antrenorul-acționar de la Farul Constanța, fost fotbalist la Real Madrid, a mărturisit că a ratat meciul retur din sferturile Champions League dintre spanioli și Manchester City. Motivul: l-a furat somnul din cauza oboselii.

Miercuri seara, Manchester City și Real Madrid s-au înfruntat pentru un loc în semifinalele Champions League. A fost 1-1 după 120 de minute de șoc, soarta „dublei” fiind decisă la loviturile de departajare, unde Real Madrid a transformat 4 penalty-uri, iar „cetățenii” 3.

Gică Hagi, fost jucător la Real Madrid vreme de două sezoane, de regulă la curent cu noutățile din fotbalul continental, a admis că a ratat partida de seara trecută.

„Am spus și echipei: am dormit și nu am văzut niciun minut. Este prima oară când am adormit mai devreme. Am avut o zi plină, am muncit mult și nu am mai rezistat. Am văzut meciul de Cupă, dintre Corvinul Hunedoara și FC Voluntari, am urcat în cameră și am adormit.

Îmi pare rău, am și momente ca astea, când trebuie să mă odihnesc. Nici măcar nu am apucat să citesc despre meci. M-am trezit, am avut analiza adversarului de dimineață, apoi ședință cu echipa și am venit direct la conferință.

Nu sunt informat așa de bine. M-ai prins în ofsaid!”, i-a spus Hagi râzând reporterului GSP.ro, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei de campionat cu CFR Cluj.

Gică Hagi: „Cu CFR Cluj am obținut mai mereu rezultate bune”

Referitor la partida cu CFR din etapa 5 de campionat, Gică Hagi s-a declarat încrezător că elevii lui vor obține un rezultat mare.

„Mintea și gândurile noastre sunt doar să câștigăm acest meci, pentru că o victorie ne poziționează sus în lupta pentru participarea în Europa.

Cu CFR Cluj am obținut mai mereu rezultate bune, cred că avem cele mai multe victorii în duelurile directe. Așa că suntem încrezători și optimiști. Încă suntem campioni și trebuie să arătăm acest lucru”, a mărturisit Gică Hagi.

SURSA:https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gica-hagi-manchester-city-real-madrid-738858.html

Lasă un răspuns