George Axinte şi Victor Doliş, doi absolvenţi de Informatică au pornit cu 200 de lei un business cu produse apicole şi aşteaptă în 2018 venituri de 1 mil. euro

Autor: Florentina Niţu

George Axinte şi Victor Doliş, doi absolvenţi ai Facultăţii de informatică managerială de la Universitatea Româno-Americană (URA), au pornit în urmă cu zece ani, când au terminat facultatea, un business cu produse apicole premium, iar după un deceniu aşteaptă venituri de un milion de euro.

 „Am început în 2008 cu magazinul online Remediu.ro, unde comercializam produse apicole aduse de un distribuitor de la producători din ţară. Terminasem facultatea şi trebuia să plec în Cehia la un internship, dar prietenul meu mi-a propus să facem un business în România. El se gândise la site, dar nu ştiam exact ce să facem. Am început cu 200 de lei, pentru că eram studenţi, fără prea mulţi bani şi aveam doar cât să ne facem firmă, apoi, ca să ne dezvoltăm, am apelat la fa­milie şi prieteni. (…) Anul acesta, a fost cel mai bun an pentru noi şi aşteptăm o cifră de afaceri de un milion de euro“, spune George Axinte, cofondatorul companiei Bionativ SRL.

Sursa: ZF

Lasă un răspuns