GALATASARAY A REMIZAT ÎN DEPLASARE CU ZALGIRIS…

Galatasaray a încheiat la egalitate cu scorul 2-2, partida disputată în deplasare cu formația lituaniană Zalgiris, în prima manșă a turului 2 de calificare pentru Liga Campionilor UEFA.

Galatasaray a remizat în deplasare cu Zalgiris…

Galatasaray a încheiat la egalitate cu scorul 2-2, partida disputată în deplasare cu formația lituaniană Zalgiris, în prima manșă a turului 2 de calificare pentru Liga Campionilor UEFA.

Revanșa meciului, pe care Zalgiris l-a terminat cu 10 jucători, se va disputa miercuri, 2 august, la Istanbul.

Prima repriză a meciului de pe stadionul LFF, din capitala Vilnius, având o capacitate de 5 mii de persoane,  s-a încheiat fără gol.

La începutul reprizei a doua, Galatasaray a rămas în urmă cu un contraatac.

Pe fondul unui atac rapid al echpei Zalgiris, Mathias Oyewusi și-a adus echipa în avantaj cu 1-0 în minutul 47, după o greșeală a lui Victor Nelsson.

Galben-roșii, care au dominat jocul, au trecut înainte cu 2-1 prin golurile lui Abdülkerim Bardakcı, în minutul 75 și al noului transfer Halil Dervișoğlu, în minutul 78.

Galatasaray, care a intrat în prelungirile meciului cu avantaj, nu a putut împiedica golul lui Donatas Kazlauskas din minutul 90+1, scorul ajungând la 2-2.

Kazlauskas, care și-a scos tricoul după gol, a primit cartonaș roșu, după două galbene, lăsându-și echipa cu 10 jucători.

Scorul nu s-a modificat în timpul rămas, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2.

Meciul retur se va disputa miercuri, 2 august, pe stadionul RAMS Park din Istanbul.

Echipa Galatasaray are nevoie de o victorie în meciul revanșă pentru tur.

SURSA:https://www.trt.net.tr/romana/sport/2023/07/26/galatasaray-a-remizat-in-deplasare-cu-zalgiris-2016186?fbclid=IwAR0CYYP4myaSlDuCKQevqm6WAA1bQ9ZmF5g9_wo4bfgb0j9MRD85AfA1o3g

Lasă un răspuns